Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση των εργατικών σωματείων της Μαγνησίας σήμερα το πρωί με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

ViberViber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Εκπρόσωποι του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ, του Εργατικού Κέντρου Βόλου, της εκπαίδευσης και της Δημόσιας Υγείας παρευρέθηκαν μπροστά στο Ταχυδρομείο εκεί όπου το 1936 έπεσε νεκρός ο Νίκος Μπουμπατζής.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Γραμματέας του ΕΚΒ Δημήτρης Βασιλείου “Το μήνυμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς είναι επίκαιρο όσο ποτέ. Η δικαιοσύνη, η ισότητα, η ειρήνη, είναι πράγματα που μας απασχολούν όλους και τα ζούμε στην καθημερινότητα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα μηνύματα του παρελθόντος, θα αποτελέσουν οδηγό για το μέλλον. Πρέπει να καταλάβουν όλοι, ότι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά και ο διχασμός δεν πρέπει να είναι κοντά».

Από το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας ο Λεωνίδας Αναστασίου , εργαζόμενος στο Νοσοκομείο Βόλου, τόνισε σε δηλώσεις του «136 χρόνια μετά τη θυσία των εργατών στο Σικάγο, γιορτάζουμε την εργατική Πρωτομαγιά, έχοντας μπροστά μας πολλά προβλήματα για τους εργαζόμενους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα».

Δείτε φωτογραφίες

FacebookFacebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google NewsGoogle News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω