Ο Τάσος Ξιαρχό μετά τον σάλο που προκλήθηκε στο διαδίκτυο για τον χλευασμό του κατά νεαρής κοπέλας, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έχοντας μάλιστα εγκαταλείψει το αυτοκίνητό του στο Μενίδι με την αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του χορογράφου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τις τελευταίες ώρες, ο Τάσος Ξιαρχό επικοινώνησε με φιλικό του πρόσωπο, στο οποίο εξέφρασε τις σκέψεις του να δώσει τέλος στη ζωή του.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και το ΕΚΑΒ όπου εδώ και ώρες βρίσκονται στο Μενίδι. Ο πατέρας του 29χρονου μίλησε στις κάμερες και στο Δελτίο Ειδήσεων του ANT1, αποκαλύπτοντας τις αμέτρητες προσπάθειες για τον εντοπισμό του γιου του.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πως ο Τάσος Ξιαρχό πιθανόν να κρύβεται κάπου, ενώ έδωσε σημάδια ζωής, αφού απέρριψε τηλεφωνικές κλήσεις του πατέρα του.

«Έχει πάρει χάπια, όπως μου μετέφερε μια φίλη του, τίποτα δεν γνωρίζω, τον καλώ στο τηλέφωνο συνέχεια, δεν απαντά, είναι στη ζωή, ανοιγοκλείνει διαρκώς το κινητό του τηλέφωνο», δήλωσε στον ANT1 ο πατέρας του χορογράφου.

Περισσότερα Εδω