Η Τάνια Τρύπη και ο Κωνσταντίνος Καζάκος, με αφορμή την παράσταση «Άγουρα Κεράσια» που συμπρωταγωνιστούν, βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στους Weekenders για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση στον Θανάση Πάτρα και τον Δημήτρη Πανόπουλο.

Οι δυο ηθοποιοί έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, η οποία είναι επίσης ηθοποιός. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Καζάκος αποκάλυψε ότι η Τζένη Καζάκου έχει υποστεί ένα μικρό bullying λόγω της συγγένειάς της με την Τζένη Καρέζη.

«Θα είμαστε πάντα οικογένεια, δεν θα αλλάξει αυτό ποτέ. Δεν θα πάψει να είναι η μαμά της και δεν θα πάψω να είμαι ο μπαμπάς της» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

«Υπάρχει μια ασφάλεια και μια εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Δεν έχει σημασία όταν δυο άνθρωποι δεν είναι μαζί. Θα είμαστε πάντα οικογένεια. Απλά δεν είμαστε ζευγάρι» είπε με τη σειρά της η Τάνια Τρύπη.

«Τα παιδιά των ηθοποιών μεγαλώνουν στα θέατρα, ξέρουν που πάνε. Η κόρη μας είναι τόσο ταπεινή, της ήρθαν όλα τόσο φυσικά που το μόνο που την ξένισε είναι ότι της έλεγαν όλοι πώς είναι να είσαι η εγγονή της Τζένης Καρέζη» αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Έχει βαρεθεί να ακούει πόσο μοιάζει στη γιαγιά της. Είχε φάει bullying από αυτό η Τζένη. Βλέπανε το παιδάκι, από τότε που ήταν στην κούνια, ήταν μωρό ενός – δύο ετών. “Α τι ωραίο! Αχ τι κρίμα που δεν πήρε τα μάτια της Τζένης Καρέζη”. Βρε, Α στο δι@@@ο! Με αγάπη το έλεγαν οι άνθρωποι αλλά, σταματήστε λίγο, αφήστε τη ήσυχη» είπε με τη σειρά του ο ηθοποιός.

Περισσότερα Εδω