«Πορεία Καριέρας – Νοοτροπία Ανάπτυξης – Τεχνικές επικοινωνίας» ήταν το θέμα του πρώτο εξειδικευμένου εργαστηρίου για γυναίκες επιχειρηματίες που διοργάνωσε σήμερα, το απόγευμα της Πέμπτης, το Επιμελητήριο Λάρισας και η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητάς του.

 «Το Επιμελητήριο Λάρισας δίνει μεγάλη βαρύτητα στην εκπαίδευση. Το έχει αποδείξει πολλά χρόνια τώρα. Η εκπαίδευση θεωρούμε πως είναι το πιο σημαντικό πράμα που υπάρχει, όταν κανείς θέλει να ξεκινήσει μια επιχειρηματική δραστηριότητα ή οτιδήποτε άλλο στη ζωή του. Γι΄ αυτό είμαστε εδώ για τον δεύτερο κύκλο mentoring που κάνουμε σε γυναίκες επιχειρηματίες. Οι γυναίκες το αγκαλιάζουν κι έχουν ήδη βοηθηθεί από τον προηγούμενο κύκλο. Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη ζέση» δήλωσε η γενική γραμματέας του Επιμελητηρίου και πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας κα Καλλιόπη Τζήκα.

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι:

Ευάγγελος Σιδέρης, Life and Business Coach, μέλος IPD.

Ελένη Ματράκη, Νομικός/Life, Wellness & Business coach/ Συνιδρύτρια IPD.

Επισημαίνεται ότι το δωρεάν τετράμηνο πρόγραμμα mentoring  για γυναίκες επιχειρηματίες από το Επιμελητήριο Λάρισας και την Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας  του Επιμελητηρίου είναι μία καινοτόμα, πρωτοποριακή δράση μακράς διαρκείας. Τη διαχείριση του προγράμματος, το συντονισμό και το matching μεταξύ mentor- menteeέχει αναλάβει το Ινστιτούτο Πρόληψης και Ανάπτυξης – IPD.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω