Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ αποτελούμενη από τους Νίκο Τέγο μέλος του Γραφείου Περιοχής,  Πέτρο Κρίκη μέλος της ΕΠ και του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ, Χριστίνα Μπεκιάρη γραμματέα της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ και μέλος της ΕΠ και τον Βασίλη Ελευθερίου μέλος της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, συναντήθηκε με  την Καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. 

Η συνάντηση έγινε με αφορμή την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα βάδην της Τσεχίας, η οποία συνοδεύτηκε από νέο πανελλήνιο ρεκόρ αλλά και μπροστά στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι.  

Η συζήτηση που έγινε αφορούσε τις δυσκολίες που συναντά ένας αθλητής και μάλιστα πρωταθλητής εξαιτίας της υποχρηματοδότησης του αθλητισμού, των λειψών υποδομών, των μέτρων στήριξης που πρέπει να υπάρχουν εξαιτίας  του περιορισμού μεγάλου μέρους των ζωτικών παροχών σε χιλιάδες αθλητές και τις οικογένειές τους, προπονητές και άλλους εργαζόμενους.

Από την πλευρά της αντιπροσωπείας του κόμματος  αναδείχθηκαν οι θέσεις του ΚΚΕ για τον αθλητισμό. Επίσης, το ΚΚΕ θα προχωρήσει σε μια σειρά πρωτοβουλίες στήριξης της αθλήτριας. Τις επόμενες μέρες, οι εκλεγμένοι του κόμματος με την Λαϊκή Συσπείρωση θα αναδείξουν στα όργανα του δήμου Καρδίτσας  και της Περιφέρειας Θεσσαλίας το ζήτημα και θα απαιτήσουν τη χρηματοδότηση της αθλήτριας ώστε απρόσκοπτα να προετοιμαστεί για την Ολυμπιάδα. 

Η αντιπροσωπεία του Κόμματος έκανε δώρο δύο βιβλία των εκδόσεων ΣΕ στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και της ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω