Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση το ΕΦΚΑ Λάρισας αναφέρει τα εξής:

Ένα δυσάρεστο γεγονός έλαβε χώρα στη μεγάλη οικογένεια του ΕΦΚΑ. Η ξαφνική απώλεια του συναδέλφου Κων/νου Κούρκουλου ,εντός του τοπικού υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ Πατησίων μας συγκλόνισε  όλους μας.  Ημέρα Κυριακή ,ημέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης όλων μας , ο συνάδελφος αφιέρωσε το χρόνο του  για να εξετάσει εκκρεμότητες ως προς  τα συνταξιοδοτικά θέματα και όχι όπως όφειλε προς την οικογένεια του. Είμαστε αρκετοί, παρά τις κατά καιρούς προερχόμενες από επίσημα χείλη εκφερόμενες φωνές περί του αντιθέτου , που μόλις πέσει η αυλαία ,συνεχίζουμε και δουλεύουμε ακόμα χωρίς να το ξέρει κανείς ή ακόμη ,μεταφέροντας  δουλειά στο σπίτι μας.

Καλούμε τους πολίτες – μισθωτούς και μη μισθωτούς – να γνωρίζουν ότι εμείς οι ‘’κακοί’’, οι αποδιοπομπαίοι τράγοι των χρόνιων προβλημάτων της δημόσιας διοίκησης  υπάλληλοι των τοπικών διευθύνσεων καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες παρά τα προβλήματα του ΕΦΚΑ προκειμένου να διεκπεραιώσουμε τις εκκρεμείς και μη ,υποθέσεις. Μην είστε απέναντί μας , δεν έχουμε να χωρίσουμε απολύτως τίποτα. Είμαστε εδώ για εσάς , να σας εξυπηρετήσουμε  και  να σας βοηθήσουμε.

Ο σύλλογος εργαζομένων ΕΦΚΑ Λάρισας στην προσπάθεια των συγκροτούντων αυτού   για τη καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού , μέσα από τις  ενυπάρχουσες καθημερινές δυσκολίες, θα είμαστε εκεί , δίπλα τους στη προσπάθεια τους. Ελπίζουμε και ευχόμαστε η διοίκηση να μετατοπισθεί σε μία ρεαλιστική τροχιά μακριά από ουτοπικά σχέδια ενώ παράλληλα να αφουγκραστεί τα προβλήματά μας  και να δώσει τις αναγκαίες  λύσεις , αναγκαίες για  την αναβάθμιση παροχής υπηρεσιών προς τους πολίτες έτσι ώστε να βρούν γόνιμο έδαφος οι φόροι των Ελλήνων και Ελληνίδων πολιτών αλλά και να διασφαλιστούν τα εχέγγυα για την αύξηση της λειτουργικότητας και της αποτελεσματικότητας της δουλειάς των υπαλλήλων σεβόμενοι τους στυλοβάτες του ΕΦΚΑ, τους υπαλλήλους του.

Ευχόμαστε στην οικογένειά του, στην σύζυγο και στην θυγατέρα του θερμά συλλυπητήρια.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω