Σοκαρισμένη έμεινε η Λάρισα τρία χρόνια πριν με την θλιβερή είδηση του θανάτου, του 13χρονου Θωμά Μπουχλαριώτη που είχε «σβήσει» ξαφνικά στο νοσοκομείο της Κατερίνης.

Ο 13χρονος μαθητής έκανε διακοπές με τους γονείς του στον Πλαταμώνα όταν ξαφνικά ενώ βρισκόταν στην παραλία, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και πόνους στην κοιλιά και στην πλάτη. Το νεαρό αγόρι μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί του έκαναν εισαγωγή σε ΜΕΘ και προχώρησαν στη διασωλήνωσή του. Ωστόσο παρά τις προσπάθειες τους, το παιδί κατέληξε.

Τρία χρόνια μετά με την οικογένεια να προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, προχώρησε σε μια δωρεά απινιδωτή στη μνήμη του παιδιού, ο οποίος θα είναι άμεσα προσβάσιμος σε όλους όσοι τον έχουν ανάγκη, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή της μια από τις αδερφές του Θωμά.

Δείτε την ανάρτηση:

«Καλησπέρα σας! Προς ενημέρωση του κόσμου που μένει στον Πλαταμώνα μόνιμα ή προσωρινά, θα ήθελα να γνωστοποιήσω μία δωρεά απινιδωτή της οικογένειάς μου στη μνήμη του αδερφού μου, Θωμά. Επιθυμία μας είναι να βρίσκεται στο κεντρικό φαρμακείο του Πλαταμώνα (Βουζίκα-Τζήμα) προκειμένου να είναι άμεσα προσβάσιμος σε όλους, αλλά και σωστά φυλασσόμενος. Τις ώρες που το φαρμακείο δεν λειτουργεί μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης που βρίσκεται θυροκολλημένο.

Ευχαριστούμε πολύ, Οικογένεια Μπουχλαριώτη».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω