Με αναρτήσεις για τον Μίμη Πλέσσα έχουν γεμίσει από το πρωί του Σαββάτου 5/10 τα social media. Ο σπουδαίος συνθέτης έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες πριν συμπληρώσει τα 100 χρόνια ζωής.

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε στα social media η σύζυγός του Λουκίλα Κάρρερ, με την οποία ο Μίμης Πλέσσας απέκτησε την κόρη του, Ελεάννα.

Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για τον σπουδαίο, Μίμη Πλέσσα που άφησε την τελευταία του πνοή μια εβδομάδα πριν συμπληρώσει τα 100 του χρόνια και είπε: «Μας συνδέουν συναισθηματικοί δεσμοί. Τα τελευταία χρόνια, και της ζωής του Τόλη, είχανε πολύ ουσιαστική σχέση. Δούλεψαν μαζί και σε πολλές συναυλίες ήταν εκεί. Πέρα από τη σπουδαιότητα αυτού του τεράστιου καλλιτέχνη, για εμάς και για την οικογένειά μου, είχαμε μία σχέση όπου είχαμε δεθεί. Οπότε σήμερα είναι ο πόνος για την απώλεια ενός σπουδαίου καλλιτέχνη αλλά πρέπει να νιώθουμε ευγνωμοσύνη για την παρακαταθήκη του. Να του ευχηθούμε καλό ταξίδι στο φως όπως και ήταν και εκείνος. Οι άνθρωποι που έχουν αφήσει τέτοιο ανεξίτηλο σημάδι, δεν φεύγουν».

«Ο Τόλης θαύμαζε τους σπουδαίους καλλιτέχνες. Ο Μίμης ήταν για αυτόν ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, θαύμαζε την παιδεία και τη μόρφωση που έχει», πρόσθεσε ολοκληρώνοντας η Άντζελα Γκερέκου.

Περισσότερα Εδω