Τα ξημερώματα από Αστυνομικούς του Α.Τ Βόλου, στα πλαίσια εξόρμησης για τον έλεγχο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, συνελήφθη  ένας Έλληνας  30 ετών, καθόσον κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφέ-Μπαρ», ιδιοκτησίας Αλλοδαπού (Βούλγαρου) 30 ετών, να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα & σε διενεργηθείσα ηχομέτρηση με ηλεκτρονική συσκευή ηχομέτρου, διαπιστώθηκε η μέγιστη επαναλαμβανόμενη ηχοστάθμη να είναι ενενήντα δύο (92) db, αντί της μέγιστης επιτρεπόμενης των ογδόντα (80) db. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Βόλου ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης.

Επίσης  συνελήφθη Έλληνας 31 ετών, καθόσον κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος  ιδιοκτησίας 37χρονου ε να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα & σε διενεργηθείσα ηχομέτρηση με ηλεκτρονική συσκευή ηχομέτρου, διαπιστώθηκε η μέγιστη επαναλαμβανόμενη ηχοστάθμη να είναι ογδόντα επτά (87) db, αντί της μέγιστης επιτρεπόμενης των ογδόντα (80) db. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Βόλου ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης.

Τέλος, συνελήφθη 39χρονος καθόσον κατελήφθη ως νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας, να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «, να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα & σε διενεργηθείσα ηχομέτρηση με ηλεκτρονική συσκευή ηχομέτρου, διαπιστώθηκε η μέγιστη επαναλαμβανόμενη ηχοστάθμη να είναι ενενήντα (90) db, αντί της μέγιστης επιτρεπόμενης των ογδόντα (80) db. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Βόλου.

Περισσότερα Εδω