Στις κερκίδες του ΟΑΚΑ βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 24/10 η Όλγα Κεφαλογιάννη για να παρακολουθήσει τον αγώνα Παναθηναϊκός-Τσέλσι ενόψει της 2η αγωνιστικής του Conference League.

Mετά τα δικαστήρια για τα ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην σύζυγό της, Μίνω Μάτσα, η υπουργός Τουρισμού βρήκε λίγο χρόνο για να χαλαρώσει παρακολουθώντας την αγαπημένη της ομάδα, όπως φαίνεται και από το βίντεο του parapolitika.gr.

Μάλιστα, η Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν συνοδευόμενη στο γήπεδο από τον θείο της, Γιώργο Βαρδινογιάννη, πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της ανιψιάς του σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει στην προσωπική ζωή της. Δίπλα τους στις θέσεις των επισήμων βρισκόταν και ο Παύλος.

 

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με την προσωρινή διαταγή, δόθηκε συνεπιμέλεια των παιδιών τους, ενώ ο μουσικοσυνθέτης πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο δικαστής με αυτό τον τρόπο παραχωρεί τη χρήση του σπιτιού της οικογένειας, στην Όλγα Κεφαλογιάννη ενώ αναθέτει προσωρινά την άσκηση της επιμέλειας των ανήλικων τέκνων σε αμφότερους τους γονείς τους μέχρι εκτός του δικαιώματος καθορισμού του τόπου κατοικίας τους, το οποίο ανατίθεται προσωρινά στην Υπουργό.

Περισσότερα Εδω