Αγωνία για την υγεία της Μαρινέλλας μετά την στιγμή που χθες βράδυ (25/9) κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της μεγάλης της συναυλίας στο Ηρώδειο.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μεταφέρθηκε άμεσα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, εκεί όπου τις τελευταίες ώρες στην είσοδο βρίσκονται δημοσιογράφοι και άνθρωποι των media, μεταδίδοντας τα νεότερα για την υγεία του.

Στο ίδιο νοσοκομείο και ο Χρήστος Μενιδιάτης 

Ο γνωστός τραγουδιστής σήμερα το πρωί (26/9) βρέθηκε στο ίδιο ιδιωτικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται η Μαρινέλλα για προσωπικούς του λόγους.

Αποχωρώντας, ο Χρήστος Μενιδιάτης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των πρωινών εκπομπών: «Περιμένουμε, μακάρι να πάνε όλα καλά. Έχω έρθει για προσωπικό μου θέμα. Δεν έχω μιλήσει με την κόρη της. Τέτοιες στιγμές καλό είναι να μην ενοχλούμε τους ανθρώπους, να είναι δίπλα στους δικούς τους ανθρώπους που δίνουν τον δικό τους αγώνα. 

Εύχομαι να ξεπεράσει γρήγορα την περιπέτειά της και να είναι υγιής. Μην εκπλαγείτε, παρόλο τη σοβαρότητα της κατάστασης, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να τη δούμε να τραγουδά πάνω στη σκηνή», είπε ο Χρήστος Μενιδιάτης. 

«Την ξέρω από μικρό παιδί, είναι ένας άνθρωπος πολύ σημαντικός», κατέληξε ο γνωστός τραγουδιστής. 

Περισσότερα Εδω