Η ΕΟΔΥΑ συνέβαλε καθοριστικά και φέτος στην ομαλή, ασφαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή του ημιμαραθώνιου αγώνα δρόμου “10ος Αχίλλειος Άθλος”.

Με 15 εθελοντές διασώστες σε 3 συγκεκριμένα κομβικά σημεία της διαδρομής, 1 κινητή ομάδα Εθελοντών με συνοδεία Ιατρού, με 3 αυτόματους Απινιδωτές σε διασπορά, με ειδικό διασωστικό και υγειονομικό εξοπλισμό και 1 πλήρως στελεχωμένο και εξοπλισμένο σταθμό παροχής Α΄ Βοηθειών – Ιατρείο στον τερματισμό (άγαλμα Αχιλλέα), όπου αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία διάφορα επείγοντα περιστατικά.

Ο καιρός ήταν εξαιρετικός και η κατάλληλη σήμανση κατά μήκος της διαδρομής, βοήθησε τους δρομείς να τερματίσουν όλοι με ασφάλεια.

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της ΕΟΔΥΑ συγχαίρει τον Δήμο Φαρσάλων, για την εξαιρετικά άψογη και υποδειγματική φετινή διοργάνωση και μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες των Εθελοντών μας σε όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχημένη υλοποίησή του (Εθελοντές διοργάνωσης, Χορηγούς, Δρομείς, Συλλόγους Δρομέων, ΕΛ.ΑΣ, Εθελοντές Ιατρούς, Φυσικοθεραπευτές κτλ).

Επίσης, εκφράζει τις ιδιαίτερες Ευχαριστίες και Συγχαρητήρια στους Εθελοντές που συμμετείχαν και ειδικότερα στους Εθελοντές της ΕΟΔΥΑ – Παράρτημα Φαρσάλων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω