Στον «πάγο» έχει μπει, σύμφωνα με κοινό τους φίλο, η δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του και επί χρόνια μάνατζέρ του, Βάσω Μαζωνάκη.

Στενός φίλος των δυο αδελφών μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου, αποκαλύπτοντας πως παρότι τα δυο αδέλφια εξακολουθούν να μην έχουν καμία επαφή, η δικαστική τους διαμάχη δεν έχει προχωρήσει και ο τραγουδιστής δεν έχει κάνει καμία περαιτέρω νομική ενέργεια.

Μάλιστα, ο ίδιος άνθρωπος εκφράζει την πεποίθηση πως κάποια στιγμή τα δυο αδέλφια θα τα ξαναβρούν.

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η αδελφή του εξακολουθούν να μην έχουν καμία επικοινωνία μεταξύ τους. Κανείς από τους δυο δεν αποφασίζει να κάνει το πρώτο βήμα για να επικοινωνήσουν, ωστόσο η δικαστική διαμάχη έχει παγώσει απ’ όσο γνωρίζω. Από την πλευρά του ο Γιώργος, απ’ όσο γνωρίζω, δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε κάποια νέα νομική ενέργεια άμεσα, και αυτό που ξέρω δεν έχει μιλήσει και με τον δικηγόρο του.

Πιστεύω πως θα τα ξαναβρούν μεταξύ τους. Οι πιο πολλοί κοινοί τους φίλοι θεωρούσαμε ότι το γεγονός πως γέννησε η άλλη τους αδελφή θα τους έφερνε πιο κοντά. Το μέλλον θα δείξει πως θα εξελιχθεί η σχέση ανάμεσα στα δυο αδέλφια» ανέφερε χαρακτηριστικά στενός φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη αλλά και της αδελφής του.

Περισσότερα Εδω