Μπορεί η σχολική χρονιά που ολοκληρώθηκε να ήταν πρωτόγνωρη για τους μαθητές και της Μαγνησίας, με τη εξ αποστάσεως εκπαίδευση και πολλούς μήνες καραντίνας, όμως υπήρχαν μαθητές που ξεχώρισαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και από χθες, μετά και την ανακοίνωση των βάσεων των ΑΕΙ, είδαν πως τα όνειρα και οι στόχοι τους έγιναν πραγματικότητα. Οι αριστούχοι της Μαγνησίας κατέγραψαν μεγάλες επιτυχίες και εισάγονται σε περιζήτητες σχολές, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που κατέγραψαν και πανελλαδικές πρωτιές.

Ρεπορτάζ: Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου

Στην Ιατρική Θεσσαλονίκης η Ελένη Παναγιώτου από τον Βόλο

Η πρώτη από τα ΕΠΑΛ που συγκέντρωσε 19730 μόρια- Εισάγεται 2η πανελλαδικώς

Στην πρώτη της επιλογή, στην Ιατρική Θεσσαλονίκης εισάγεται και επισήμως η Ελένη Παναγιώτου, η απόφοιτη του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου που ζάλισε τα κοντέρ των πανελλαδικών, καθώς συγκέντρωσε 19730 μόρια. Μάλιστα, η Ελένη κατάφερε να εισαχθεί δεύτερη στην δημοφιλή σχολή σε πανελλαδικό επίπεδο.

 

Η χθεσινή ημέρα, με την ανακοίνωση των βάσεων επισφράγισε την μεγάλη της επιτυχία. Η Ελένη Παναγιώτου, που κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα στις πανελλαδικές εξετάσεις στα ΕΠΑΛ της Μαγνησίας, έκανε το όνειρο και τον στόχο της, πραγματικότητα.

Η Ελένη βίωσε όπως και οι συμμαθητές της μια δύσκολη περίοδο, αυτή της καραντίνας και της εξ αποστάσεως διδασκαλίας. Παρόλ’ αυτά  η συνθήκη αυτή την ευνόησε καθώς,όπως ανέφερε στη ΜΑΓΝΗΣΙΑ είχε περισσότερο χρόνο για μελέτη, δείχνοντας πως τελικά οι ανατροπές στη ζωή μπορεί να έχουν και θετικά αποτελέσματα.

Αν και ήταν σίγουρη για την εισαγωγή της στην Ιατρική και μάλιστα στη Θεσσαλονίκη, όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της προσέφερε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Ήδη έχει βρει το φοιτητικό της σπίτι στη συμπρωτεύουσα και πλέον το όνειρό της ξεκινά. Η ανυπομονησία της είναι μεγάλη για τη νέα αυτή αρχή στη ζωή της και το χαμόγελο και η ευτυχία της κατάκτησης του στόχου της είναι η καλύτερη επισφράγιση.

 

Πρώτη στην Ψυχολογία του ΕΚΠΑ η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου

Η απόφοιτη του Μουσικού Σχολείου Βόλου που έκοψε πρώτη το νήμα των πανελλαδικών στα ΓΕΛ του νομού

Όχι μόνο κατάφερε να κόψει το νήμα των πανελλαδικών εξετάσεων πρώτη στα ΓΕΛ της Μαγνησίας, όχι μόνο κατάφερε να εισαχθεί στην πρώτη της επιλογή, που είναι η Ψυχολογία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά κατάφερε και την πρώτη θέση εισαγωγής πανελλαδικώς στην εν λόγω σχολή.

 

Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, απόφοιτη του Μουσικού Σχολείου Βόλου με 19488 μόρια έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και όπως δήλωσε στη ΜΑΓΝΗΣΙΑ ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα δια ζώσης μαθήματα και η νέα της φοιτητική πραγματικότητα.

Η Κωνσταντίνα έγραψε 19 στην Έκθεση, 20 στην Κοινωνιολογία, 19.7 στην Ιστορία και 19.3 στα Αρχαία. Λάτρης των τεχνών,  τόνισε πως την ενδιέφερε πάντα η Ψυχολογία, καθώς είναι μια ανθρωποκεντρική Σχολή. Φυσικά, έχοντας την αγάπη και το μεράκι των τεχνών, αποτελεί και μια επιστήμη που μπορεί να συνδυαστεί και με τις Τέχνες.

Για την Κωνσταντίνα ο στόχος επιτεύχθηκε και το μεγάλο της χαμόγελο, όπως και η αισιοδοξία της για το μέλλον σφραγίζουν με τον καλύτερο τρόπο αυτή την επιτυχία της. Έχει ήδη εξασφαλίσει την φοιτητική της στέγη στην Αθήνα και αναμένει με πολύ μεγάλη χαρά την έναρξη των δια ζώσης μαθημάτων, στην αγαπημένη της Σχολή.

 

Οι αριστούχοι μίλησαν στη «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ της χώρας.

Θεόφιλος Βαΐτσης,  19465 μόρια, 3ο ΕΠΑΛ Βόλου, Οδοντιατρική Αθήνας

Ο Θεόφιλος Βαΐτσης του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου ήταν ο δεύτερος μαθητής του σχολείου που αρίστευσε με 19.465 μόρια στον Τομέα της Υγείας και Πρόνοιας. Στο μηχανογραφικό του δήλωσε ως πρώτη επιλογή την Οδοντιατρική Σχολή Αθήνας και από χθες είναι πλέον πρωτοετής φοιτητής της εν λόγω σχολής. Ο στόχος και η επιθυμία του έγιναν πραγματικότητα και η χαρά του είναι εμφανής.

Σπυρίδων- Παναγιώτης Ξενοκώστας, 19465 μόρια, 3ο ΕΠΑΛ Βόλου, Ιατρική Πάτρας

Ο Σπυρίδων-Παναγιώτης Ξενοκώστας απόφοιτος πλέον του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου αρίστευσε με 19.465 μόρια στον Τομέα της Υγείας και Πρόνοιας. Από το Γυμνάσιο είχε στόχο του την Ιατρική Σχολή. Χθες είδε ότι ο στόχος του επετεύχθη και εισάγεται στην Ιατρική Πάτρας. Αν και ήταν η τρίτη του επιλογή, κυρίως λόγο της πόλης, ο ίδιος δεν έκρυβε την χαρά του, που επιτέλους θα σπουδάσει αυτό το οποίο ονειρεύεται και αγαπά.

Ελένη Κόκκαλη, 19361 μόρια , ΓΕΛ Ν. Αγχιάλου, Νομική Αθηνών

Με χαρά και συγκίνηση είδε τους βαθμούς των πανελλαδικών εξετάσεων η Ελένη Κόκκαλη από το ΓΕΛ Αγχιάλου. Η ίδια συγκέντρωσε 19361 και κατάφερε να ξεχωρίσει σε όλη τη Μαγνησία. Εισάγεται στην πρώτη της επιλογή, στην Νομική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μάλιστα στην 6η θέση πανελλαδικά.

Αικατερίνη Νικολαΐδου, 19347 μόρια, 1ο ΓΕΛ Βόλου, Ψυχολογία Θεσσαλονίκης

Η Αικατερίνη Νικολαΐδου, από το 1ο Γενικό Λύκειο Βόλου αρίστευσε με 19.347 μόρια στην κατεύθυνση των Θεωρητικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών. Εισάγεται στην πρώτη της επιλογή, στην Ψυχολογία Θεσσαλονίκης που ήταν ο στόχος της και μάλιστα η βαθμολογία και οι επιδόσεις της, της έφεραν ακόμη μία διάκριση καθώς εισάγεται στο Τμήμα πρώτη σε όλη την Ελλάδα.

 

Φιλάνθη Κυπαρισσοπούλου, 19257 μόρια, 5ο ΓΕΛ Βόλου, Ιατρική Αθηνών

Πρώτη πέρασε το νήμα των πανελλαδικών εξετάσεων στο 5ο ΓΕΛ Βόλου η Φιλάνθη- Φωτεινή Κυπαρισσοπούλου, καθώς συγκέντρωσε 19257 μόρια. Η πρώτη της επιλογή ήταν η Ιατρική Αθηνών και από χθες επιβεβαιώθηκε πως η νεαρή απόφοιτη του 5ου ΓΕΛ εισάγεται στην σχολή της προτίμησής της και μάλιστα στην 26η θέση πανελλαδικά. Το όνειρο για τη Φιλάνθη έγινε πραγματικότητα και η χαρά της δεν κρύβεται.

 

Ελευθέριος Φιλίππου, 19.207 μόρια, 2ο ΓΕΛ Βόλου, Τμήμα Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών, Πάτρα

Πρώτος στο 2ο ΓΕΛ Βόλου και μέσα στους άριστους των πανελλαδικών εξετάσεων όλη της Μαγνησίας αναδείχθηκε ο Ελευθέριος Φιλίππου συγκεντρώνοντας 19.207 μόρια. Ο στόχος του έγινε πραγματικότητα καθώς εισάγεται στην πρώτη του επιλογή που είναι το Τμήμα Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών, στην Πάτρα και μάλιστα εισάγεται και πρώτος σε όλη την Ελλάδα.

Αγάπη Βαζούρα, 19.120 μόρια, 1ο ΕΠΑΛ Αλμυρού, Μοριακή Βιολογία Αλεξανδρούπολη

Η Αγάπη Βαζούρα του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού αρίστευσε με 19.120 μόρια και ακολουθώντας τον Τομέα της Υγείας και Πρόνοιας. Μπορεί να είχε στόχο την Ιατρική Σχολή, όμως πέτυχε στην 2η επιλογή της, στο Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής στην Αλεξανδρούπολη. Μάλιστα εισήχθη δεύτερη στη γενική κατάταξη πανελλαδικά. Η ίδια δεν απογοητεύτηκε που «έχασε» την Ιατρική, μιας και η σχολή εισαγωγής της είναι εξαιρετική και με μέλλον. Η Αγάπη ήταν πανευτυχής που οι κόποι της ανταμείφτηκαν.

 

Κωνσταντίνος Σαράκης, 19108 μόρια, Μουσικό Σχολείο Βόλου, Νομική Αθηνών

Κατάφερε να ξεχωρίσει στο σχολείο του αλλά και σε επίπεδο νομού, καθώς συγκέντρωσε στις πανελλαδικές εξετάσεις 19108 μόρια. Ο Κωνσταντίνος Σαράκης από το Μουσικό Σχολείο Βόλου εισάγεται στην Νομική Σχολή Αθηνών και δηλώνει ικανοποιημένος και χαρούμενος γι’ αυτή του την επιτυχία. Η  χρονιά που έκλεισε ήταν δύσκολη για όλους, όμως εκείνος  με οργάνωση κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα των πανελλαδικών και να εισαχθεί στην σχολή της επιλογής του.

Δημήτρης Καραγιάννης, 19075 μόρια, 8ο ΓΕΛ Βόλου, Πληροφορική Θεσσαλονίκης

Μπορεί να ήταν για όλους τους μαθητές μία δύσκολη χρονιά λόγω των υγειονομικών συνθηκών, όμως ο Δημήτρης Καραγιάννης από το 8ο ΓΕΛ Βόλου κατάφερε και τη δυσκολία αυτή τη μετέτρεψε σε επιτυχία. Οργάνωσε το διάβασμά του και συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία στο 8ο ΓΕΛ Βόλου, με 19075 μόρια. Εισάγεται στο Τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και χαρούμενος που πέτυχε στην πρώτη του επιλογή.

 

Φωτεινή- Ανδριανή Κουνάρα, 19043 μόρια, 5ο ΓΕΛ Βόλου, Διοικητικής  Επιστήμης και Τεχνολογίας Αθήνα

Δικαιωμένη για τους κόπους της είναι η Φωτεινή- Ανδριανή Κουνάρα από το 5ο ΓΕΛ Βόλου, καθώς συγκέντρωσε 19043 μόρια στις πανελλαδικές εξετάσεις. Τα μόρια αυτά ήταν ικανά για να της ανοίξουν τη πόρτα του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στην Αθήνα, το οποίο ήταν και η πρώτη της επιλογή. Η ικανοποίησή της δεν κρύβονταν όπως και η μεγάλη χαρά για ακόμη μία επιτυχία.

Μαρία- Ελίζα Σπανού, 18954 μόρια, 3ο ΓΕΛ Βόλου, Ιατρική Θεσσαλονίκης

fbtmdn

Τη μεγαλύτερη βαθμολογία από το 3ο ΓΕΛ Βόλου κατάφερε να συγκεντρώσει η Μαρία- Ελίζα Σπανού στις πανελλαδικές εξετάσεις με Βαθμολογία: Βιολογία 19.9, Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία 18.2, Φυσική 19.3  και Χημεία 18.1 συγκέντρωσε 18954 μόρια. Εισάγεται στην πρώτη της επιλογή που είναι η Ιατρική Σχολή της Θεσσαλονίκης και κοιτάζει πλέον με αισιοδοξία το μέλλον της.

Γιώργος Σπανός, 18940 μόρια, 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας, Ιατρική Θεσσαλονίκης

Ο Γιώργος Σπανός πρώτος επιτυχών στο 1ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας αρίστευσε με 18.940 μόρια και κατάφερε να εισαχθεί στην πρώτη του επιλογή που είναι η Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος δήλωσε πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που ο στόχος του έγινε πραγματικότητα, ενώ ανυπομονεί να ξεκινήσει η φοιτητική του ζωή ως πρωτοετής στην Ιατρική.

 

Χριστόφορος Βενέτης, 18.877 μόρια, 2ο ΓΕΛ Βόλου, Μηχανολόγων Μηχανικών Θεσσαλονίκης

Ο Χριστόφορος Βενέτης από το 2ο ΓΕΛ Βόλου κατάφερε να αριστεύσει τις πανελλαδικές εξετάσεις και συγκέντρωσε 18877 μόρια. Με την βαθμολογία του κατάφερε και εισάγεται στην πρώτη του επιλογή, που είναι το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών στη Θεσσαλονίκη.

Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου, 18864 μόρια , 3ο ΓΕΛ Βόλου, Ιατρική Αθηνών

Η Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου από το 3ο ΓΕΛ Βόλου ξεχώρισε στις πανελλαδικές εξετάσεις και συγκέντρωσε 18864 μόρια. Αν και ήταν σίγουρη για την εισαγωγή της στην Ιατρική Σχολή, που ήταν η πρώτη της επιλογή, χθες που σφραγίστηκε πως θα φοιτήσει στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, η Κωνσταντίνα ήταν ενθουσιασμένη και απόλυτα ικανοποιημένη από την προσπάθειά της.

 

Λεωνίδας Μπερμπέρης,  18.835 μόρια, 1ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας, Ιατρική Θεσσαλονίκης

Ο Λεωνίδας Μπερμπέρης του 1ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας Βόλου αρίστευσε με 18.835 μόρια στον Τομέα της Υγείας και Πρόνοιας. Συμμετείχε στις πανελλαδικές για δεύτερη φορά και μάλλον αυτή ήταν η τυχερή του, μιας και εισάγεται στην Ιατρική Θεσσαλονίκης που είναι και η πρώτη του επιλογή.

 

 

Γεώργιος Ντίνου, 18813 μόρια,  ΓΕΛ Ν. Αγχιάλου, Σχολή Ικάρων

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη βαθμολογία που συγκέντρωσε στις πανελλαδικές εξετάσεις ο Γιώργιος Γαβριέλ Ντίνου, απόφοιτος του ΓΕΛ Ν. Αγχιάλου που κατάφερε με τα 18813 που συγκέντρωσε να εισαχθεί στην Σχολή Ικάρων, που ήταν το όνειρό του. Μάλιστα το όνειρο παίρνει και άλλες διαστάσεις καθώς ο νεαρός Αγχιαλίτης εισάγεται πρώτος σε όλη την Ελλάδα στην αγαπημένη του Σχολή.

Ηρακλής Στράγκας, 18770 μόρια,  1ο ΓΕΛ Βόλου, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών   Θεσσαλονίκης

Ο Ηρακλής Στράγκας  απόφοιτος του 1ου Γενικού Λυκείου Βόλου αρίστευσε με 18.770 μόρια έχοντας ως κατεύθυνση τη Θετική. Εισάγεται  στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών   Θεσσαλονίκης που ήταν και η πρώτη του επιλογή, δηλώνοντας χαρούμενος και απόλυτα ικανοποιημένος από αυτή τη εξέλιξη.

Πελαγία Φλώρου,18706 μόρια , 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας, Φιλολογία Ιωαννίνων

Η Πελαγία Φλώρου του 1ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας αρίστευσε με 18.706 μόρια στην κατεύθυνση των Θεωρητικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών. Εισάγεται στην Φιλολογία Ιωαννίνων που ήταν και η πρώτη της επιλογή και μάλιστα εισάγεται και πρώτη πανελλαδικά. Τα Γιάννενα αποτελούσαν την πρώτη επιλογή της Πελαγίας, καθώς επιθυμούσε μια μικρή πόλη για τη φοιτητική της ζωή, ενώ οι πληροφορίες που έλαβε για τη σχολή ήταν εξαιρετικές. Η Πελαγία ανυπομονεί για τη νέα της ζωή γεμάτη αισιοδοξία.

 

Κωνσταντίνος Γερογιάννης, 18645 μόρια, 3ο ΓΕΛ Βόλου, Νομική Αθηνών

Ο Κωνσταντίνος, απόφοιτος του 3ου Γενικού Λυκείου Βόλου κατάφερε και έκανε το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα. Πέρασε στη Νομική Αθήνας και ο στόχος του επετεύχθη, κάτι για το οποίο αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος.

Αθανασία Καχρίλα, 18529 μόρια, 4ο ΓΕΛ Βόλου, Ψυχολογία Θεσσαλονίκης

Η Αθανασία με 18529 μόρια κατάφερε και πέτυχε να εισαχθεί στην πρώτη της επιλογή στο Τμήμα Ψυχολογίας Θεσσαλονίκης. Η ίδια αισθάνεται χαρούμενη, καθώς οι κόποι της δικαιώθηκαν.

Πελαγία Καμβρογιάννη, 18346 μόρια, 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας, Ιατρική Λάρισας

Με 18346 μόρια η Πελαγία Καμβρογιάννη ήταν μέσα στους αριστούχους των πανελλαδικών εξετάσεων και διακρίθηκε για τις επιδόσεις της και στο σχολείο της. Εισάγεται στην Ιατρική Σχολή Λάρισας, που ήταν και η πρώτη της επιλογή.

Θανάσης Ντιζές, 18303 μόρια,  1ου ΓΕΛ Βόλου, Σχολή Ικάρων

Ο Θανάσης, γιος του Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας Γιώργου Ντιζέ, είναι ένας από τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών, καθώς εισήχθη στη Σχολή Ικάρων-Ελεγκτής Αέρα, επιλογή που επιθυμούσε. Παρότι ήταν μια δύσκολη χρονιά, όπως ανέφερε, αισθάνεται ιδιαίτερα ευχαριστημένος και χαρούμενος.

Αργυρώ Μακρή, 18189 μόρια, 2ο ΓΕΛ Βόλου, Ιατρική Αλεξανδρούπολης

Η Αργυρώ με 18189 μόρια κατάφερε και πέρασε στην πρώτη της επιλογή, την Ιατρική Σχολή στην Αλεξανδρούπολη, πετυχαίνοντας τον στόχο της. Όπως ανέφερε η ίδια, είναι πολύ χαρούμενη, αλλά και ανακουφισμένη, καθώς έφυγε ένα βάρος. Η δίδυμη αδερφή της Ευαγγελία, πέτυχε την εισαγωγή της στην Αρχιτεκτονική Αθήνας, κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα. Αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη καθώς ήταν σίγουρη για την επιλογή της.

Έλενα Τσοκανάκη,17981, 7ου ΓΕΛ Βόλου, Ψυχολογία Θεσσαλονίκης

Η  Έλενα με 17981 μόρια κατάφερε και πέρασε στην πρώτη της επιλογή, στο Τμήμα Ψυχολογίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και αισθάνεται ευτυχισμένη. «Κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας άλλος», αναφέρει.

Μάριος Κουκουλής, 17800, 7ου ΓΕΛ Βόλου, Φαρμακευτική Πάτρας

Ο Μάριος με 1780 μόρια πέρασε στην Σχολή Φαρμακευτικής Πάτρας. Μπορεί να μην ήταν η πρώτη του επιλογή, αλλά αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος.

Ναυσικά Μπανάσιου, 17748, 7ου ΓΕΛ Βόλου, Κτηνιατρική Θεσσαλονίκης

Στην Κτηνιατρική Θεσσαλονίκης κατάφερε και εισάγετται η Ναυσικά, απόφοιτη του 7ου Λυκείου Βόλου, κάτι για το οποίο αισθάνεται χαρά και ικανοποίηση, καθώς αγαπά πολύ τα ζώα.

Κωνσταντίνος Βαρακλιώτης, 17523, 7ου ΓΕΛ Βόλου, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Βόλου

Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, στην πόλη του Βόλου, εισάγεται ο Κωνσταντίνος, πετυχαίνοντας τον στόχο του. Αισθάνεται πολύ χαρούμενος, αν και  το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, καθώς η βαθμολογία του ήταν πολύ υψηλή. Όμως η επισφράγιση αυτού του στόχου έφερε μεγάλη ικανοποίηση.

Ιάσων Νάνος, 17409, 7ου ΓΕΛ Βόλου, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών Πάτρας

Ο Ιάσων, με 17409 μόρια κατάφερε και εισήχθη στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών στην πόλη της Πάτρας. Μπορεί να μην ήταν η πρώτη του επιλογή, ωστόσο αισθάνεται αρκετά ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

Βίκτωρ Κουκουβίνος, 17279 μόρια, 2ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Βόλου

Ο Βίκτωρ με 17279 μόρια πέρασε στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στον Βόλο. Μπορεί να μην αποτελούσε την πρώτη του επιλογή, ωστόσο, όπως αναφέρει, ήταν κάτι αναμενόμενο και αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς η σχολή τον ενδιαφέρει πολύ.

Σπύρος Ρίζος, 17024, 7ο ΓΕΛ Βόλου, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Βόλου

Ο Σπύρος, απόφοιτος του 7ου Γενικού Λυκείου πέτυχε και πέρασε στην Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στον Βόλο. Αισθάνεται περίφημα, καθώς η σχολή ήταν η πρώτη του επιλογή και πέτυχε το στόχο του.

Νικόλαος Δοκός, 17381 μόρια, 6ο ΓΕΛ Βόλου, Βιολογία Ηράκλειο

Δεν έκρυβε χθες τη χαρά του ο Νικόλαος Δοκός για την εισαγωγή του στην Βιολογία στο Ηράκλειο Κρήτης. Αν και η επιθυμία του ήταν να περάσει στην Ιατρική Σχολή, δεν υποτιμά την επιτυχία του αυτή, καθώς πρόκειται για μια πολύ καλή σχολή. Όμως ο Νίκος έχοντας στόχο την Ιατρική, αποφάσισε να δώσει του χρόνου πανελλαδικές εξετάσεις για να παλέψει για το όνειρό του. Πάντως η χθεσινή ημέρα δεν του άφησε πικρή γεύση.

magnesianews

Περισσότερα Εδω