«Οι επερχόμενες ευρωεκλογές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Αφενός, επειδή όσα συμβαίνουν στις Βρυξέλλες επηρεάζουν σημαντικά την καθημερινή μας ζωή, όπως οι αποφάσεις για το προσφυγικό και μεταναστευτικό πρόβλημα, αλλά και για το Ταμείο Ανάκαμψης, το οποίο πρέπει να έχει συνέχεια. Και αφετέρου, καθώς οι πολίτες καλούνται να στείλουν μήνυμα ότι ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει τίποτα από την εντολή που μας έδωσαν τον περασμένο Ιούνιο, για να συνεχίσουμε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις, που έχει ανάγκη η Χώρα. Δεν είναι ώρα ούτε για εφησυχασμούς, ούτε για ψήφους ανέξοδης διαμαρτυρίας. Στις 9 Ιουνίου, δίνουμε δυναμικό «παρών», στηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία, την πραγματική δύναμη της Ευρώπης, αλλά και τη μόνη πραγματική ευρωπαϊκή παράταξη».

Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, που συμμετείχε στο κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στο Βόλο, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, ενώ προσέθεσε:

«Η εθνική μας νομοθεσία προέρχεται κατά 70% από την ενσωμάτωση ευρωπαϊκών οδηγιών. Η ενισχυμένη «ψήφος εμπιστοσύνης» στη ΝΔ είναι αναγκαία, εκτός των άλλων, για να μπορέσουμε να έχουμε αυξημένη εισροή κονδυλίων. Σημειώνω ότι μόνο η Ελλάδα παίρνει 19,5 δις από την ΚΑΠ, όσα δηλαδή λάμβανε και την προηγούμενη πενταετία, ενώ σημαντικές ενισχύσεις λαμβάνουμε και από το Ταμείο ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ.».

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, μαζί με την Υφυπουργό Ανάπτυξης, κα. Άννα Μάνη- Παπαδημητρίου, αλλά και με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, κ. Δημήτρη Σκάλκο, τον Βουλευτή Μαγνησίας, κ. Χρήστο Μπουκώρο, τους πρ. Βουλευτές, κ.κ. Αθανάσιο Λιούπη και Κωνσταντίνο Μαραβέγια, τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Τεχνικής Βιομηχανικής Νομοθεσίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιο Μητιακούδη, τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Μαγνησίας, κ. Νίκο Αθανασάκη και στελέχη τοπικών δημοτικών οργανώσεων και φορέων, επισκέφτηκαν διαδοχικά το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, την Πυροσβεστική, την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και την ΕΤΒΑ, στη Β’ Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, το κλιμάκιο υποδέχτηκε ο Διοικητής, κ. Γιάννης Ντόκος, που ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για θέματα του νοσοκομείου, με πρωτεύον την έλλειψη ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, ο Διοικητής, κ. Βαγγέλης Καραμίντζας, με καταγωγή από την Τσαριτσάνη, συζήτησε με τον κ. Κέλλα και τα υπόλοιπα μέλη του κλιμακίου της ΝΔ για τα σημαντικά ζητήματα που καλείται να επιλύσει η υπηρεσία, καθώς έχει υπό την εποπτεία της, τόσο το Πήλιο, όσο και τις Βόρειες Σποράδες.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, ο Διοικητής, κ. Γιώργος Ντιζές, που έλκει την καταγωγή του από τα Φάρσαλα, αναφέρθηκε στην πολύτιμη συνδρομή των αξιωματικών της αστυνομίας στον περιορισμό των καταστροφών από τις πλημμύρες, κατά την επέλευση του Daniel.

Τέλος, στη Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου, το κλιμάκιο της ΝΔ, υποδέχτηκαν εκπρόσωποι των εργοστασίων και όλοι μαζί συνομίλησαν για τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής.

«Με την ψήφο μας, πρέπει να στείλουμε μήνυμα σταθερότητας, συνέχειας και σκληρής δουλειάς, για το καλό όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων», κατέληξε ο κ. Κέλλας, στη δήλωσή του, μετά το πέρας της περιοδείας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω