Την ερχόμενη Παρασκευή, στις 8:00 μ.μ., ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, θα πραγματοποιήσει την τελευταία του πανθεσσαλική προεκλογική συγκέντρωση στη Λάρισα. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον επιβλητικό χώρο του Αρχαίου Θεάτρου της πόλης, έναν χώρο που συνδυάζει την ιστορία και τον πολιτισμό με τις πολιτικές εξελίξεις.

Η συγκέντρωση αυτή αναμένεται να προσελκύσει πλήθος υποστηρικτών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, καθώς αποτελεί το τελικό βήμα στην εκστρατεία του Δούκα πριν τις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία του κόμματος. Ο ίδιος ο κ. Δούκας, σε προηγούμενες ομιλίες του, έχει τονίσει την ανάγκη ανανέωσης του κόμματος και την επιστροφή στις ριζοσπαστικές αξίες που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στην κορυφή της πολιτικής σκηνής στην Ελλάδα.

Η επιλογή του Αρχαίου Θεάτρου της Λάρισας ως χώρου διεξαγωγής της εκδήλωσης δεν είναι τυχαία. Πρόκειται για έναν ιστορικό χώρο, που αντανακλά τη διαχρονική αξία της πολιτικής και της δημοκρατίας, ενώ παράλληλα προσφέρει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό για την αναγέννηση και την ενίσχυση του κόμματος υπό τη νέα ηγεσία.

Ο Χάρης Δούκας αναμένεται να παρουσιάσει το πολιτικό του όραμα για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, δίνοντας έμφαση στην ενότητα και τη δυναμική που μπορεί να ανακτήσει το κόμμα στις επόμενες εθνικές εκλογές. Με κεντρικό σύνθημα την ανανέωση και την πρόοδο, η προεκλογική του εκστρατεία έχει εστιάσει στην ενίσχυση της βάσης και στη συνεργασία με όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Η προεκλογική συγκέντρωση στη Λάρισα αναμένεται να σηματοδοτήσει το τέλος μιας έντονης προεκλογικής περιόδου για τον Δούκα και να προετοιμάσει το έδαφος για τις κρίσιμες εσωκομματικές διαδικασίες.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω