Στη διάθεση των ευάλωτων πολιτών, που διαβιούν σε επικίνδυνες συνθήκες, καθώς και σε αστέγους της πόλης είναι από σήμερα, Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, δύο χώροι του Δήμου Λαρισαίων, για την προστασία τους από τις χαμηλές θερμοκρασίες, τόσο στη διάρκεια της ημέρας, όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνεται ότι βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός για την προστασία των αστέγων της πόλης, από τις χαμηλές θερμοκρασίες, για όσο διάστημα διαρκέσουν.
Από σήμερα Πέμπτη 20-2-2025, λειτουργούν κλιματιζόμενοι, φυλασσόμενοι χώροι και πιο συγκεκριμένα, λειτουργεί από τις 7.00 π.μ. έως τις 23.00 μ.μ. το “Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Κωνσταντίνου” στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου αρ.117 και από τις 23.00 μ.μ. έως τις 7.00 π.μ το “Κέντρο Υποστήριξης Αστέγων και Ευπαθών Ομάδων” στην οδό Γεωργιάδου αρ.33.
Οι άστεγοι και όσοι πολίτες διαβιούν σε επικίνδυνες συνθήκες, θα έχουν τη δυνατότητα να προστατευθούν από τις χαμηλές θερμοκρασίες ενώ θα προσφέρονται ζεστά ροφήματα.
Για τον εντοπισμό και ενημέρωση των αστέγων, ειδικό κλιμάκιο πραγματοποιεί συνεχείς επιτόπιες παρεμβάσεις στους δρόμους της πόλης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν:
l Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Κωνσταντίνου: 2410 233430, 2410 286576
l Κέντρο Υποστήριξης Αστέγων και Ευπαθών Ομάδων: 2410537072
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις