Στα εγκαίνια της νέας γραμμής παραγωγής της «Alfa Wood Group» στη Λάρισα, παραβρέθηκε ο Λαρισαίος βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Καπετάνος, ανάμεσα σε εκπροσώπους της Κυβέρνησης και πλήθος κόσμου.

Πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση που θα δώσει νέα πνοή στο νομό Λάρισας, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες επενδύσεις της εταιρίας.

Ο Χρήστος Καπετάνος από τα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στη Βιομηχανική Περιοχή της Λάρισας, δήλωσε:

«Η έναρξη της νέας γραμμής παραγωγής της Alfa Group Group στη Λάρισα, αποτελεί σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της οικονομίας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Η εταιρία, με μακρά παράδοση στην παραγωγή ξύλου και καινοτόμες πρακτικές, αποδεικνύει την εμπιστοσύνη της στην περιοχή μας και συμβάλλει στην ανάπτυξη της βιομηχανίας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να στηρίζουμε επενδύσεις που προάγουν την αειφορία και την επιχειρηματικότητα.

Ως βουλευτης του νομού της Λάρισας, είμαι υπερηφανος για την εξωστρέφεια της Alfa Wood και θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε πρωτοβουλίες που φέρνουν πρόοδο και ευημερία στον τόπο μας. Θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο του ομίλου κ. Αντώνη Αδαμόπουλο καθώς και τον κ. Στέλιο Αγοραστό για τη στήριξη της τοπικής οικονομίας και την εξέλιξη που προσφέρουν στο νομό Λάρισας και στη Θεσσαλία ευρύτερα».

Δείτε φωτογραφίες:

Περισσότερα Εδω