Με αφορμή τον επικείμενο αγώνα δρόμο “Run Greece Λάρισα 2022” που θα διεξαχθεί στην πόλη μας την ερχόμενη Κυριακή 2 Οκτωβρίου, παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου από τους φορείς της διοργάνωσης σήμερα το μεσημέρι της Δευτέρας, στο Νέο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε πως το όριο των συμμετεχόντων στον αγώνα περιορίστηκε φέτος λόγω της πανδημίας στους 2.000, ενώ συμπλήρωσε πως θα υπάρχουν αγώνες και για τα μικρά παιδιά, αγώνες 85 και 10 χιλιομέτρων.

Ο αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Αδαμόπουλος αναφέρθηκε στον αγώνα χαρακτηρίζοντάς τον ως: “Σημαντικό αθλητικό γεγονός που αφορά μικρούς και μεγάλους.” και εν συνεχεία ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας που με τη συνεργασία του Δήμου δίνουν την ευκαιρία στους πολίτες να τρέξουν, να χαρούν και να συμβάλουν στη διατήρηση της πόλης στο χάρτη των μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων. Τέλος, γνωστοποίησε πως: “Θα είμαστε εδώ και για επόμενες εκδηλώσεις”.

“Οι αγώνες αφορούν όλους τους Θεσσαλούς πολίτες ανεξαρτήτως ηλικίας” επισήμανε ο πρόεδρος ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας κ. Ηλίας Καφφές δηλώνοντας πως “Για εμάς νικήτρια σε αυτούς τους αγώνες είναι η συμμετοχή των πολιτών”.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτορεπορτάζ: Θάνος Παλούκας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω