Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και στη δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Γκρόσι έκανε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης, μεταξύ άλλων, σχολίασε τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και την τηλεοπτική του πορεία.

«Είναι κάτι διαφορετικό και πολύ χαριτωμένο, κωμικό σόου. Θα μπορούσε να μην ταξιδεύει και να κουράζεται και να το κάνει στις γειτονιές της Αθήνας. Ο Γρηγόρης είναι ένα παλαιωμένο και πολύ πεπειραμένο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης. Στον «Εκατομμυριούχο» είναι πολύ καλός και πεπειραμένος. Στο The 2night Show είναι πολλές φορές οι προσκεκλημένοι που θα δώσουν ιδιαίτερη αξία στη συνέντευξη. Τώρα σε αυτήν την εκπομπή θα κουραστεί γιατί στην ουσία έχει 3 εκπομπές στην τηλεόραση. Έχει παχύνει κι είναι ψυχοσωματικό, όπως κι εγώ που ήμουν 70 κιλά πιο παχύς από όσο είμαι σήμερα. Δηλαδή, αντικαθιστάς συναισθήματα με το φαγητό και πρέπει να κάνεις κάτι ριζοσπαστικό για να επανέλθει η φόρμα στην πραγματική», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Και συνέχισε: «Ήταν με χιούμορ η δήλωσή μου, αλλά είναι κι αλήθεια ότι έχει 3 εκπομπές. Υπάρχουν δύο οπτικές: του αν θα αντέξει και του ότι θα μπορούσε κάποιος άλλος να κάνει μία από τις 3 εκπομπές. Τελεία. Όταν είσαι καλός στη δουλειά σου, περιζήτητος και δέχεσαι τις προκλήσεις αυτές, κάτι δεν θα πάει καλά γιατί θα πρέπει να τελειώνεις το γύρισμα στη μία εκπομπή και να φεύγεις σίφουνας για την άλλη εκπομπή… Νομίζω ότι θα ταλαιπωρηθεί, αλλά οι ευχές είναι να ανταπεξέλθει και να πάει μπροστά».

Περισσότερα Εδω