Η Τατιάνα Μπλάτνικ με ένα ιδιαίτερο βίντεο στο instagram έστειλε τις δικές της ευχές για την ημέρα της εθνικής επετείου από την κορυφή της Πεντέλης όπου και βρέθηκε την 25η Μαρτίου.

Κάτω από τον ηλιόλουστο ουρανό η σύζυγός του πρίγκιπα Νικόλαου ανέφερε: «Χρόνια πολλά! Χαρούμενη ημέρα της ελληνικής ανεξαρτησίας, 25η Μαρτίου. Εύχομαι σε όλους από την κορυφή της Πεντέλης ατενίζοντας την Αθήνα.

Μπορείς ακόμα και να δεις το Αιγαίο από δω. Κάνω ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα. Είμαι πολύ χαρούμενη που βγήκε ο ήλιος ξανά. Ήθελα να ευχηθώ σε όλους ένα χαρούμενο σαββατοκύριακο, να διασκεδάσετε με τους δικούς σας και να απολαύσετε το μπακαλιάρο και τη σκορδαλιά και τα άλλα παραδοσιακά πιάτα», είπε η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Πρόσφατα η Τατιάνα Μπλάτνικ παραχώρησε συνέντευξη στο Mega και στον Άρη Καβατζίκη όπου και μίλησε για τη ζωή στην Ελλάδα: «Απολαμβάνω τα απλά πράγματα στη Ελλάδα, όπως το να πάω στο μανάβικο το οποίο αγαπώ γιατί μαγειρεύω.

Μού πήρε πολύ καιρό να συνηθίσω να τρώω αργά βραδινό στην Ελλάδα, αλλά τώρα έχω προσαρμοστεί στα περισσότερα πράγματα. Μαγειρεύω, καθαρίζω, ξεφλουδίζω καρότα και πατάτες, βγάζω βόλτα το σκύλο, περπατάω στη φύση, μεριμνώ για τα υδραυλικά που δεν δουλεύουν…όπως όλοι».

Περισσότερα Εδω