Αν δεν συμβεί πάλι κάτι απρόοπτο η ΑΣΑ, θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Μ. Τετάρτης (20/4, 15:00) την Καβάλα στην Μακεδονική πόλη σε εξ’ αναβολής αναμέτρησης για τη 2η αγωνιστικής της SL2 (Βορράς).

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Είναι η τρίτη φορά (!) που η “κιτρινόμαυρη” ταξιδεύει στην Καβάλα μετά τις δύο αναβολές που υπήρξαν.

Μπορεί η Καρδιτσιώτικη ομάδα να είναι αδιάφορη βαθμολογικά και η αντίπαλός της να “καίγεται” όμως αυτό το ματς θα πρέπει να το αντιμετωπίσει σαν… τελικό μετά τα όσα συνέβησαν στο πρόσφατο παρελθόν.

Η ενημέρωση της ΑΣΑ:

Πανέτοιμη για την εξ αναβολής εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Superleague 2 Betsson είναι η ομάδα μας.

Μετά από την εντός έδρας νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές μας να δουλεύουν σκληρά υπό τις οδηγίες του προπονητή μας κ.Περικλή Αμανατίδη και του υπόλοιπου προπονητικού team. Άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην αυριανή ιδιαίτερα απαιτητική αναμέτρηση.

Διαιτητής της συνάντησης ορίσθηκε η κ. Τσιοφλίκη του συνδέσμου Λάρισας, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιόπουλο και Αϊνάλη του συνδέσμου Μακεδονίας. 4ος ορίσθηκε ο κ. Αναστασόπουλος του συνδέσμου Χαλκιδικής“.

 

Περισσότερα Εδω