Στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  πραγματοποίησε περιοδεία η Κική Καρυώτη, υποψήφια βουλευτής με το ΚΚΕ  στην περιφερειακή ενότητα Λάρισας.

Η Κική Καρυώτη κάλεσε σε ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές στις 21 Μάη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «σταθερότητα για τον λαό, τη ζωή και τα δικαιώµατά του σηµαίνει πιο δυνατό ΚΚΕ.  Αντίθετα, η αντιλαϊκή σταθερότητα για την οποία µιλάνε η Ν∆, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ είναι ο δρόµος που φέρνει ανασφάλεια και αστάθεια στη ζωή του λαού και της νεολαίας».

Η Κική Καρυώτη, πρόσθεσε ότι «το ΚΚΕ βρέθηκε δίπλα στους αγώνες και τις διεκδικήσεις των χιλιάδων εκπαιδευτικών μέσα και έξω από τη Βουλή, στήριξε τα δίκαια αιτήματά τους. Κατέθεσε εκατοντάδες Ερωτήσεις, με βάση καταγγελίες φορέων της Εκπαίδευσης, με βάση αιτήματα και διεκδικήσεις Συλλόγων και ΕΛΜΕ για κτιριακά προβλήματα, για τις ελλείψεις και τα κενά σε εκπαιδευτικούς, για την τραγική κατάσταση στην Ειδική Αγωγή, τα Νηπιαγωγεία κ.ά. Κατέθεσε τροπολογίες για μεγάλα προβλήματα, όπως της μονιμοποίησης των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών, για την κατοχύρωση του ωραρίου των νηπιαγωγών, για την επαναφορά 13ου και 14ου μισθού. Η κυβέρνηση της ΝΔ απέρριψε αυτές τις δίκαιες διεκδικήσεις, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ «ποίησαν την νήσσαν» και αυτό γιατί ως κυβέρνηση ψήφισαν και στήριξαν αυτό το αντιεκπαιδευτικό πλαίσιο».

Συμπλήρωσε ότι , «το ΚΚΕ στο Δημόσιο υιοθετεί την πρόταση των συνδικάτων για αυξήσεις 20% στους μισθούς, τη χορήγηση όλων των μισθολογικών κλιμακίων και την επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού, για τους οποίους η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ δεν λένε κουβέντα.»

Κλείνοντας τόνισε ότι «μπροστά στη δεδοµένα αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα προκύψει, τη διαφορά υπέρ του λαού µπορεί να την κάνει µόνο ένα πιο δυνατό ΚΚΕ. Περισσότεροι βουλευτές του ΚΚΕ σηµαίνει περισσότερη δύναµη για να ακούγεται η φωνή και τα προβλήµατα του λαού, περισσότεροι µαχητικοί “συµπαραστάτες” στον αγώνα για το δίκιο, παντού».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω