Αναστάτωση νωρίς το απόγευμα στο κέντρο της Λάρισας, όταν το δέντρο στην πλατεία Σωτήρη Σκίπη (Σάλια), στο τέρμα της οδού Καραθάνου, κόπηκε, στην κυριολεξία στα δύο κι ένα τεράστιο κλαδί του έπεσε στο έδαφος.

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς εκείνη την ώρα στην πλατεία η κίνηση ήταν αρκετά περιορισμένη. Το κλαδί προκάλεσε υλικές ζημιές σε όχημα Ι.Χ. που σταμάτησε στο περίπτερο της πλατείας, με τον οδηγό να γλιτώνει «παρά τρίχα».

Στο σημείο έσπευσε αστυνομικό, αλλά και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, που έκοψε και απομάκρυνε το πεσμένο κλαδί.

Κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής επισημαίνουν ότι το συγκεκριμένο δέντρο, στην πλατεία, ήταν παλιό και σάπιο και πως ήταν θέμα χρόνου να συμβεί το κακό. Όπως ανέφεραν στο onlarissa.gr, έχουν στείλει τρεις φορές έγγραφο στον Δήμο Λαρισαίων, ζητώντας να απομακρυνθεί το επικίνδυνο δέντρο, χωρίς, ωστόσο, αποτέλεσμα.

Σήμερα, μάλιστα, μετά την πτώση του κλαδιού και μετά από παρότρυνση της Αστυνομίας, οι κάτοικοι επικοινώνησαν εκ νέου με την αρμόδια δημοτική υπηρεσία, η οποία απάντησε πως θα δει το θέμα τη Μ.Δευτέρα.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω