Εκνευρισμένος φαίνεται ότι είναι ο Γιώργος Πατούλης, μετά τις αναφορές της Μαρίνας Σταυράκη και του δικηγόρου της, γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια.

Σε επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος Ειρήνη Πεϊβάνη με τον Γιώργο Πατούλη, ο τέως Περιφερειάρχης Αττικής κάνει έκκληση στα media να σταματήσουν να ασχολούνται με τον 19χρονο γιο του Αλέξανδρο Πατούλη.

Ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε, σε έντονο ύφος, αποκλειστικά στο TLIFE, μετά τη δήλωση του Αλέξη Κούγια ότι δεν παρέχει οικονομική στήριξη όσον αφορά στον γιο του τα τελευταία 2 χρόνια: «Απάντησε, νομίζω, ο δικηγόρος του Αλέξανδρου. Πάρτε αυτή τη δήλωσή του και θα αποσαφηνιστεί. Πάρτε τη δήλωση του δικηγόρου του Αλέξανδρου και σταματήστε να παίζετε με το παιδί! Εύχομαι να αποκτήσετε παιδί και να μην λεηλατεί κανείς πάνω στο παιδί σας. Ο γιος μου είναι ενήλικας, 19 χρονών, θέλει να πάει στο πανεπιστήμιο και του κάνετε το «καλύτερο» κακό δώρο να ασχολείστε όλη μέρα. Προφανώς νιώθω ότι λεηλατείτε ο ίδιος ο Αλέξανδρος. Ακούστε τη δήλωση του κυρίου Κουκούτση. Να είστε καλά».

Ο δικηγόρος του Αλέξανδρου Πατούλη στο Πρωινό

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 19χρονου, ο Αλέξανδρος Πατούλης επιθυμεί να μην τοποθετείται για εκείνον δημόσια, κανείς από τους γονείς του!

Δες αναλυτικότερα στο βίντεο…

Περισσότερα Εδω