Ο Θεόδωρος Κασσελάκης μίλησε αποκλειστικά στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, για τον γιο του Στέφανο Κασσελάκη, νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Θεόδωρος Κασσελάκης αναφέρθηκε με συγκίνηση στη θριαμβευτική νίκη του γιου του, τονίζοντας πως πάντα είχε προτάσεις από το πανεπιστήμιο, ενώ είχε συζητήσεις και με επενδυτές στο παρελθόν.

«Είμαστε δημοκρατικοί εδώ και πολλά χρόνια. Όταν λέμε δημοκρατικοί εννοώ ότι πάντα πιστεύουμε στον λαό και ότι ο λαός πρέπει να ανταμειφθεί από εμάς στις προσπάθειές μας. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Ανδρέα Παπανδρέου προσωπικά. Πραγματικά ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, είχα την ευκαιρία να ακούσω και να μάθω πάρα πολλά και ήταν πάντα τα πιστεύω μας στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς».

«Είχε την τύχη να περάσει από ένα κολλέγιο, το Phillips Academy, από το οποίο πέρασαν γνωστές πολιτικές. Ήταν εσώκλειστος και ο Στέφανος έχει ακολουθήσει όλη την πορεία αυτού του χώρου», συμπλήρωσε.

Μόλις ο Στέφανος Κασσελάκης του ανακοίνωσε την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο πατέρας του τον συμβούλεψε να το σκεφτεί καλά, αλλά και να δει και τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είχα μία πληροφορία ότι διάφορες παρατάξεις είχαν οικονομικές δυσκολίες και δεν ήθελα να μπλέξουμε σε τέτοιες διαδικασίες. Του είπα ότι θα έχει την υποστήριξή μας, να είναι ικανός και να κοιτάξει να ενδιαφερθεί για τον λαό. Με απασχολεί πολύ το από σήμερα και πέρα. Ο Στέφανος έχει πολύ δουλειά», είπε.

 

«Ο Στέφανος είναι manager. Ο Στέφανος μπορεί να βοηθήσει το ελληνικό κράτος. Έχει ήθος, έχει ενδιαφέρον, είναι εργατικός και θα πάει πολύ καλά. Είναι ικανός και θα τα ξεπεράσει όλα. Πιστεύω με τα αποτελέσματα θα δείξει καλή διαγωγή», δήλωσε ο πατέρας του.

Ο Θεόδωρος Κασσελάκης τόνισε πως ο γιος του «βεβαίως μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη», ενώ παράλληλα θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Περισσότερα Εδω