Η ζωγράφος, Στέλλα Καπεζάνου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε για την αγάπη της για την ζωγραφική.

Μεταξύ άλλων, η Στέλλα Καπεζάνου αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο, στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του επαγγέλματος αλλά και τον ρόλο της ως μητέρα.

«Θυμάμαι από πάντα να ζωγραφίζω γιατί όταν ήμουν πολύ μικρή έμενα με την μητέρα μου, η οποία ζωγράφιζε. Από τότε πίστευα ότι είμαι ζωγράφος και όχι ότι θέλω να γίνω», είπε αρχικά η Στέλλα Καπεζάνου. 

«Τα καλά του επαγγέλματος είναι η εσωτερική πληρότητα. Όταν λείπω διακοπές και για αρκετές ημέρες με δυσκολεύει, με τρώνε τα χέρια μου, θέλω την ηρεμία μου και το στούντιο. Τα κακά του επαγγέλματος είναι αρκετά και ένα από αυτά είναι ότι δεν ξέρεις τι θα γίνει την επόμενη ημέρα. Ταξιδεύεις χεράκι-χεράκι με την μη ασφάλεια, η οποία δεν είναι απαραίτητα ανασφάλεια», ανέφερε σε άλλο σημείο η ζωγράφος..

Τέλος, η Στέλλα Καπεζάνου μίλησε και για την μητρότητα λέγοντας: «Η μητρότητα με άλλαξε σαν άνθρωπο και σίγουρα θα με άλλαξε και στην τέχνη. Αυτά όμως, είναι τόσο σταδιακά και σε βάθος τόσων πολλών χρόνων που δεν μπορώ να τα αντιμετωπίσω άμεσα. Μαλάκωσε τις γωνίες μου. Οι δύο μεγάλες μου αγάπες είναι ο γιος μου και η ζωγραφική». 

Περισσότερα Εδω