Με αφορμή μια δήλωση που έκανε πρόσφατα ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τους ηθοποιούς που ασχολούνται με την πολιτική, ο Σπύρος Μπιμπίλας αντέδρασε στα λεγόμενα του συναδέλφου του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε δηλώσει στα Παραπολιτικά 90,1 και στον Γιώργο Κουβαρά: «Δικαίωμα τους είναι ηθοποιοί να μπουν στην πολιτική, εγώ δεν θα έμπαινα. Δικαίωμα τους είναι όμως. Από τη στιγμή που πιστεύουν ότι μπορούν να συνεισφέρουν στα κοινά, καλά κάνουν και μπαίνουν. Αλλά η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι κακώς κάνουν και μπαίνουν. Δεν συνεισφέρουν με τίποτα».

Τα λόγια του Βλαδίμηρου Κυριακίδη φαίνεται πως ενόχλησαν έντονα τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος έσπευσε να του απαντήσει μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Κρίμα που ένας τόσο σημαντικός συνάδελφος κρίνει χωρίς να ψάξει! Το σημαντικό πρόβλημα των ανέργων ηθοποιών με μπλοκάκι ή μελών ΑΜΚΕ λύθηκε μέσα από την βουλή με επίκαιρες ερωτήσεις και διαβουλεύσεις με υπουργούς και άλλα σοβαρά θέματα το ίδιο. Όλα τα επαγγέλματα χρειάζονται στην βουλή», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος είναι βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας.

Περισσότερα Εδω