Η Ρόμα δεν τα κατάφερε ξανά κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ, δύο εβδομάδες μετά το συγκλονιστικό 6-1 των Νορβηγών, το συγκρότημα του Μουρίνιο δεν κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα του και ο αγώνας έληξε ισόπαλος με 2-2.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, την οποία σφύριζε ο Τάσος Παπαπέτρου, ο «Special One» είχε σοβαρά παράπονα από τον Ελληνα διαιτητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο:

«Η πραγματικότητα του αγώνα είναι πως ήρθαμε ισόπαλοι 2-2 αλλά τα δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν ήταν καθαρά όπως η μέρα. Πεντακάθαρα. Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε αλλά η πραγματικότητα είναι πως ήρθαμε 2-2, με τους αντιπάλους να έχουν δύο σουτ και δύο γκολ. Εμείς πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε δύο πέναλτι που μας αρνήθηκαν».

Στη συνέχεια για τον Έλληνα διαιτητή, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε τα εξής:

«Ίσως βάζουν στο Conference League διαιτητές που αρχίζουν τώρα την ευρωπαϊκή καριέρα του και αυτό δεν είναι καλό. Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με τον διαιτητή, που θα επιστρέψει αμέσως στην Ελλάδα. Στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Μπόντο χάσαμε 6-1 και δεν είπα κάτι για το διαιτητή επειδή ήταν δική μας ευθύνη, όμως τώρα θέλω να πω κάτι περισσότερο: δύο καθαρά πέναλτι είναι πάρα πολλά σ’ ένα ματς. Ήταν καθοριστική η διαιτησία και διαμόρφωσε το σκορ».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Περισσότερα Εδω