Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Η χθεσινή βραδιά στην Σκιάθο είχε την τιμητική της .Βλέπεται το δημοφιλές ξενοδοχειακό συγκρότημα SKIATHOS PALACE 5* στις Κουκουναριές και το αδελφάκι του ,το ανακαινισμένο ALKYON HOTEL 4 *στη παραλία αμμουδιά του λιμανιού της Σκιάθου διοργάνωσαν το αποχαιρετιστήριο party της καλοκαιρινής σαιζόν στο pool bar του ξενοδοχείου .
Η οικογένεια ΔΕΡΒΕΝΗ ευχαρίστησε το προσωπικό ,τα στελέχη και όλους τους συνεργάτες που διετέλεσαν να ολοκληρωθεί μια σαιζόν που ξεκίνησε το Μάιο και τελείωσε εχθές και κράτησε περίπου 6 μήνες .
Οι εντυπώσεις απο τους Τουρίστες ήταν θετικές για όλες τις επιχειρήσεις του ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΡΒΕΝΗ (Beach bar-restaurant’s) δείχνοντας για μια ακόμη φορά την αξιοπιστία του προσωπικού,που εδώ και πολλά χρόνια πορεύονται μαζί σε αυτό που έμαθαν καλά να εξυπηρετούν τον πελάτη και να τον κάνουν να νιώθει σαν το σπίτι του …όπως έλεγε στο λόγο του ο αείμνηστος ιδρυτής κ.ΤΑΚΗΣ ΔΕΡΒΕΝΗΣ .
Χαίρεται απο εκεί ψηλά που βλέπει και αυτός τα παιδιά του να ακολουθούν το δρόμο του ,άλλα και τα άλλα παιδιά του το προσωπικό που είχε διαλέξει ο ίδιος να είναι ακόμη εκεί και να χαίρονται που αποτελούν μέρος της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

ViberViber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Όλο το προσωπικό έδωσε παρών στο τραπέζι -δείπνο που περιλάμβανε φαγητό με άφθονο κρασί και με τους ήχους της μουσικής του DJ οι καλεσμένοι σηκώθηκαν για χορό .
Το party τελείωσε αργά το βράδυ και όλοι ευχήθηκαν καλό χειμώνα …και του χρόνου …ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ να ξαναγίνει το αντάμωμα .
SKIATHOS PALACE -ALKYON HOTEL τα καλοκαίρια της ζωής μας …έχουν όνομα στην ΣΚΙΑΘΟ .

ΓΙΑ ΤΟ ASTRA.GR-ASTRA TV
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

FacebookFacebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google NewsGoogle News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω