Μοιράσου το αρθρο!

Την Κυριακή 12/02 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ν.Ο.Σ.. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Λιμενάρχης κ. Κατσάμπας , οι αθλητές και το Δ.Σ. του ομίλου και πλήθος μελών και φίλων του Ν.Ο.Σ.. Πραγματοποιήθηκε η απονομή των διπλωμάτων ανοιχτής θάλασσας στους απόφοιτους της 7ης σχολής καθώς και απονομή επαίνων στους μικρούς μας αθλητές.
Ευχάριστη έκπληξη και τιμή ήταν η παρουσία του Σκιαθίτη εφοπλιστή, κ. Νικόλαου Δημ. Επιφανειάδη και η ανακοίνωσή του για μια ιδιαίτερα γενναιόδωρη χορηγία ενός αγωνιστικού σκάφους στην κατηγορία OPTIMIST, για την αθλήτριά μας Διαμάντω Παρίσση που θα εκπροσωπήσει τον όμιλό μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς και ενός ιδιαίτερα μεγάλου ποσού για τη αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού του ομίλου. Το Δ.Σ. τον ευχαριστεί θερμά για την κίνησή του αυτή η οποία μας γεμίζει δύναμη και ευθύνη όμως, να συνεχίσουμε και να αναπτύξουμε το έργο μας και τον ναυταθλητισμό στη Σκιάθο.

Ευχαριστούμε πολύ:
Τον χορηγό επικοινωνίας SkiathosLife.gr και τον Konstantinos Valmas για την κάλυψη και τον ήχο της εκδήλωσης.
Το Mamma Mia Pastries και τους Αφους Βελετζάκου , Euaggelia Veletzakou για την πρωτοχρονιάτική πίτα.
Το M.I.N.T. BAR Skiathos για τη φιλοξενία και
Τα καταστήματα Skiathos Motors & Bikes, Vodafone Greece, Adam Euronics Skiathos, Β & Ι Σαρρής ΟΕ, Πασχάλης Νικόλαος & Σια ΟE, Kostas Zouhas – @Reborn_Project_Gallery Skiathos, Eyesland, Electronet Δελακουβίας, Mouse Σκιάθος, HairTonic by Rania, Pet&care Skíathos, Cava_kelari_skiathos, Ο Φουρνος του Παππου, Άνθος του γιαλού, Λυχνάρι, Άνοδος Computers, Dizneyland Skiathos, Amadora Skiathos, @Νereides skiathos, ΜΑΙΡΗ Lingerie – Εσώρουχα-Μαγιό Σκιάθος, Zoi Pharmacy,@Σκιάθος Ανθοπωλείο Δια Χειρός Γραμματιας, Coop super market Manos, Oxygen Clothes & More, @Eudora sailing, @Συλλογή- Τάκης Τσίπος
Για την υποστήριξή τους!

Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί , η κ Chrysa Kostara, μέλος του ομίλου.

Περισσότερα Εδω