Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης τη Λίβερπουλ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League (19/10, 22:00)

Ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος» Ντιέγκο Σιμέονε, ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου για το συγκεκριμένο παιχνίδι, και με χαρακτηριστική φιλοδοξία τόνισε:.

«Δεν θέλω να ξεχνάτε ότι και στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι μας με τη Λίβερπουλ είχαμε νικήσει… προτού καν βγούμε στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω οι οπαδοί μας να το θυμούνται αυτό και να γεμίσει το γήπεδό μας με φανέλες» είπε μεταξύ άλλων ο «Τσόλο» στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης.

To παιχνίδι στο οποίο αναφέρθηκε ο «Τσόλο», ήταν το 2-3 για τη φάση των «16», στην περσινή, κορυφαία, διασυλλογική διοργάνωση.

Σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα, οι Μαδριλένοι πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Το πρώτο ντέρμπι ωστόσο βάφτηκε «μαύρο», καθώς χιλιάδες Ισπανοί ταξίδεψαν στο Μέρσεϊσαϊντ για να δουν τον αγώνα, με αποτέλεσμα η πόλη να γίνεται μια από τις πιο επιβαρυμένες με κορονοϊό, τις επόμενες μέρες.

«Η Λίβερπουλ λειτουργεί πολύ καλά στις διάφορες στιγμές του παιχνιδιού, όπως υψηλή πίεση, αντεπίθεση, χρήση ελεύθερων χώρων. Η επιστροφή του Φαν Ντάικ επίσης τους επιτρέπει να επιστρέψουν στο συνηθισμένο υψηλό αμυντικό επίπεδο τους. Δεν περιμένω τίποτα άλλο από μία πολύ ισχυρή Λίβερπουλ» συμπλήρωσε Αργεντινός προπονητής, ενώ για την διακοπή που προηγήθηκε λόγω των εθνικών ομάδων, τόνισε:

«Ήταν καλό γιατί θα έχουμε πολλά παιχνίδια τις επόμενες ημέρες. Η διακοπή μας βοήθησε να επιστρέψουν οι τραυματίες και να βελτιώσουμε τα θέματα προπόνησης. Για να ανταγωνιστείς μια ομάδα όπως η Λίβερπουλ, χρειάζεσαι έντονο ρυθμό και τακτική ισορροπία» πρόσθεσε.

Περισσότερα Εδω