Το νερό μπήκε στο… αυλάκι. Δημοσιεύθηκε ο πρώτος από σειρά διαγωνισμών σε αθηναϊκό και τοπικό τύπο για την ενεργειακή αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ύψους 5,5 εκ. ευρώ, από την κτιριακές υποδομές Α.Ε.

Ένα τεράστιο έργο μείζονος σημασίας για την περιοχή της Λάρισας και για το ίδιο το νοσηλευτικό ίδρυμα που θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του ΕΣΠΑ.

Μάλιστα, η ενεργειακή αναβάθμιση του ΓΝΛ θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη ενεργειακή αναβάθμιση δημόσιου κτιρίου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, με υλοποίηση στοχευμένων παρεμβάσεων ενεργειακής αναβάθμισης, αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και εκσυγχρονισμού του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας , με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας, τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και τη μείωση των εκπομπών των αερίων που προκαλούν την κλιματική αλλαγή.

** Στη φωτογραφία ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Γρηγόρης Βλαχάκης, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» κ. Τίμος Κατσίπος και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Θανάσης Γιάνναρης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω