Το βροχερό τοπίο ανά διαστήματα θα συνεχίσει να υφίσταται σε όλη την διάρκεια του Μαίου, όπως προβλέπει ο Λαρισαίος αναλυτής καιρού Θεοφάνης Χατζηγρίβας. Μάλιστα και η σημερινή ημέρα Τρίτη όσο και η αυριανή (Τετάρτη) σε τοπικό επίπεδο δεν θα είναι “στεγνές”.

Το ίδιο μοτίβο και το …τροπικό κλίμαθα συνεχιστεί με πρωινές-μεσημεριανές ηλιοφάνειες και τοπικές βροχές, μπόρες ή σποραδικές καταιγίδες τις θερμές-απογευματινες ώρες στα ηπειρωτικά.

Όσο για την Κυριακή των εκλογών, ο καιρός φαίνεται ότι θα είναι και πάλι άστατος όσο θα προχωράει η μέρα.

Δείτε την αναλυτική του πρόγνωση:

“Σε καμία περίπτωση ως έχω αναφερθεί αρκετές φορές, δεν θα μας κάνει τη χάρη ο καιρός να διατηρηθεί κυρίως στα ηπειρωτικά στεγνός για αρκετές ημέρες.

Αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος τουλάχιστον του μήνα.

Μάλιστα η Τρίτη, και σε πιο τοπικό επίπεδο η Τετάρτη της νέας εβδομάδας θα είναι αρκετά βροχερή, εξ αιτίας ενός αρκετά οργανωμένου συστήματος που σαρώνει την Ιταλία, και θα επηρεάσει ευτυχώς πιο εξασθενημένο, και σχετικά γρήγορα τη χώρα μας.

Τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα σε τοπικό επίπεδο θα έχουν μάλιστα τοπικά και ισχυρές μπόρες η καταιγίδες με αρκετά ηλεκτρικά και πιθανές χαλαζοπτώσεις.

Από την Πέμπτη 18.05 έως και το φινάλε του μήνα, σίγουρα θα πάμε σε μοτίβο, με πρωινές-μεσημεριανες ηλιοφάνειες ,και τοπικές βροχές, μπορες η σποραδικές καταιγίδες τις θερμές-απογευματινες ώρες στα ηπειρωτικά.

Από πλευράς θερμοκρασίας, αυτή θα βρίσκεται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, και σε καμία περίπτωση δεν θα δούμε κρύο, η ακραία ζέστη.

Φαίνεται ότι και την Ημέρα των εκλογών ο καιρός θα είναι άστατος στα κεντρικά και κυρίως βόρεια ηπειρωτικά, ευτυχώς όχι από το πρωί, αλλά είναι σχετικά νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα για την συγκεκριμένη ημέρα από τώρα”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω