Σε γενική συνέλευση συνήλθαν τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας σήμερα, το μεσημέρι της Δευτέρας, προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

«Εδώ και πάρα πολύ καιρό το δικηγορικό σώμα σηκώνει ένα πολύ μεγάλο βάρος να αναδείξει όλες εκείνες τις επικίνδυνες πτυχές που υποκρύπτονται μέσα στον ήδη ψηφισμένο νόμο αναφορικά με τις τροποποιήσεις στον ποινικό κώδικα και κώδικα ποινικής δικονομίας» σημείωσε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος κ. Τρύφων Τσάτσαρος, προειδοποιώντας πως με το συγκεκριμένο νόμο «θα δημιουργηθούν καταστάσεις που θα προβληματίσουν τους συμπολίτες, θα οδηγηθούμε σε αδιέξοδα και ενδεχομένως σε μια νέα τροποποίηση».

Την ερχόμενη Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 9:45 το πρωί, αντιπροσωπεία της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, με επικεφαλής τον Πρόεδρό της κ. Δημήτριο Βερβεσό, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου ορόφου του Μεγάρου Δικηγόρων.

Θα προηγηθεί παράσταση ενώπιον του ειδικού Εφέτη Ανακριτή με σκοπό την κατάθεση υπομνήματος, στο πλαίσιο της εκ μέρους των Δικηγορικών Συλλόγων δήλωσης παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας.
Αντιπροσωπεία θα παραστεί στη σεμνή τελετή στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω