Σειρά σεμιναρίων με θέμα την παροχή Α’ Βοηθειών διοργανώνουν ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Βόλου σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ.

Το πρώτο κατά σειρά σεμινάριο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4/12/23 το απόγευμα, στον πολυχώρο του 2ου Νηπιαγωγείου Βόλου.

 

Οι εξαιρετικοί εισηγητές Δημήτρης Βαϊτσης και Ελένη Γκάρτσου δίδαξαν στους συμμετέχοντες επιμορφούμενους την τεχνική ΚΑΡΠΑ, παρουσίασαν τον τρόπο λειτουργίας του απινιδωτή και μίλησαν για την παροχή Α’ Βοηθειών σε ποικίλες έκτακτες καταστάσεις και περιστάσεις ατυχημάτων.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση ΚΑΡΠΑ πάνω σε ειδική κούκλα, διαρκεί συνολικά 5 ώρες και οδηγεί σε επίσημη Πιστοποίηση στην παροχή ΚΑΡΠΑ.

«Ευχαριστούμε θερμά το ΕΚΑΒ και τους εκπαιδευτές για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας!», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διευθύντρια του σχολείου Ελένη Παπαδημητρίου.

Το επόμενο σεμινάριο έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 18/12/23.

Όποιος επιθυμεί να το παρακολουθήσει θα πρέπει να ενημερώσει την κα. Παπαδημητρίου, προκειμένου να κρατηθεί θέση, επειδή τα τμήματα χρειάζεται να είναι ολιγομελή.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.4”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Περισσότερα Εδω