Μια εμφάνιση – έκπληξη πραγματοποίησε η Σελίν Ντιόν, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το αντικαρκινικό κέντρο «City of Hope» στο Los Angeles, λίγους μήνες μετά την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι που συγκίνησε τον κόσμο.

Η Καναδή τραγουδίστρια απένειμε το βραβείο «Spirit of Life» στον πρόεδρο και διευθύνοντα Σύμβουλο της AEG Presents, Jay Marciano για τη συνεισφορά του στην έρευνα για τον καρκίνο.

«Χθες το βράδυ, η Celine Dion έκανε μια απρόσμενη εμφάνιση στο Shrine Auditorium στο Los Angeles, για να παρουσιάσει το βραβείο Spirit of Life 2024 της City of Hope στον Jay Marciano, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της AEG Presents. Εξαιρετικές προσωπικότητες συγκεντρώθηκαν εκεί για να υποστηρίξουν την επιτάχυνση της έρευνας και της θεραπείας του καρκίνου» έγραψε το αντικαρκινικό κέντρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως ανέφερε με τη σειρά της η Celine Dion: «Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή με τον τιμώμενο, Jay Marciano, και αγαπημένους μου φίλους, όπως ο Έλτον Τζον, για μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά. Το City of Hope είναι ένας εκπληκτικός οργανισμός έρευνας για τον καρκίνο, και το ότι υπήρξα μέρος μιας τόσο εμπνευσμένης νύχτας άγγιξε βαθιά την καρδιά μου. Είμαι πολύ ευγνώμων που προσκλήθηκα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά».

Φωτογραφίες: Getty Images

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω