Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού και Γαστρονομίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρόκειται να φιλοξενήσει ο Βόλος, το χρονικό διάστημα από 5 έως 8 Μαΐου. Πρόκειται για το φεστιβάλ Yachting Volos το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι της πόλης και θα συμμετέχει ο Δήμος Βόλου, ο οποίος το έχει εντάξει στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το 2022.

ViberViber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στο φεστιβάλ θα πάρουν μέρος εκθέτες, που ασχολούνται με το yachting, τον θαλάσσιο τουρισμό και τη γαστρονομία, καθώς και σκάφη κυρίως από την περιοχή της Θεσσαλίας, αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επιβιβαστούν σε σκάφη και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες είτε της απόκτησης ιδιόκτητου σκάφους, είτε ναύλωσης ενός επαγγελματικού σκάφους, με ή χωρίς πλήρωμα, αλλά και να γνωρίσουν νέα προϊόντα.

Στο φεστιβάλ ο Δήμος Βόλου θα συμμετέχει μέσω του τμήματος Τουρισμού με δικό του περίπτερο, όπως αποφασίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής.

Με περισσότερες από 50 επιχειρήσεις και περίπου 160 σκάφη, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν κατ’ εκτίμηση 780 επιβάτες συνολικά, να δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα, το yachting αναδεικνύεται σταθερά σε βασικός τομέας τουρισμού του Βόλου, εμπλουτίζοντας το τουριστικό προϊόν του προορισμού και συμπαρασύροντας συμπληρωματικά και άλλους οικονομικούς τομείς.

«Ο Δήμος Βόλου στηρίζει έμπρακτα τις δύο αυτές ειδικές μορφές τουρισμού, τον θαλάσσιο τουρισμό που αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια αλλά και τη γαστρονομία. Πρόκειται για μορφές τουρισμού που είναι ενταγμένες στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής και σε αυτό το πλαίσιο συμμετέχουμε και στο φεστιβάλ. Μέσα από το περίπτερο θα διανείμουμε έντυπα, αφίσες, χάρτες και πληροφοριακό υλικό για τον προορισμό μας», σημειώνει η αντιδήμαρχος Τουρισμού Βόλου, Γεωργία Μποντού – Τοκαλή.

FacebookFacebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google NewsGoogle News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω