Η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τους συνεργάτες της στο «Χαμογέλα και Πάλι!» σχολίασαν το πρωί του Σαββάτου τις δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά στον Αρναούτογλου για την αποχώρησή του από τον ANT1.

Τότε η παρουσιάστρια αποκάλυψε το παρασκήνιο της μεταγραφής της από τον Alpha στον ANT1 και πώς πήρε την απόφαση τότε να αφήσει τελικά το «Μες την καλή χαρά» και να κάνει πρωινό με τον Χρήστο Φερεντίνο.

«Μου έκανε πάρα πολύ εντύπωση η διατύπωσή του. Είναι μία ελεύθερη αγορά που το κάθε κανάλι παίρνει τις αποφάσεις του και στήνει τις εκπομπές με τα πρόσωπα και το περιεχόμενο που θέλει. Να πούμε δηλαδή στα στελέχη γιατί δεν θέλετε τον ένα και τον άλλο; Γιατί το παίρνει τόσο προσωπικά με τόσο ακραίες τοποθετήσεις; Δεν είναι προσωπικό», σχολίασε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εγώ για τα συναισθήματά του δεν μπορώ να μιλήσω. Καθένας νιώθει ό,τι νιώθει. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά μπορείς να τα ξεκαθαρίσεις από την αρχή. Όταν βλέπεις ότι καθυστερεί μία ιστορία, μπορείς να πας και να πεις: συγνώμη, παιδιά, αλλά αν δεν με δεσμεύσετε αυτή τη στιγμή, εγώ θα προχωρήσω να κλείσω άλλες δουλειές. Αν εσύ δεν κλείσεις άλλες δουλειές, είναι δική σου η ευθύνη. Συγνώμη.

Στο δικό μου μυαλό είναι πολύ τετραγωνισμένα αυτά τα πράγματα, εγώ έτσι τα αντιμετωπίζω ως επαγγελματίας. Στις προσωπικές σχέσεις το βλέπω λίγο πιο κρύο-ζεστό, θα τα χειριστείς αλλιώς. Όταν ήμασταν στον Alpha με το «Μες στην καλή χαρά» και είχαν έρθει οι Γερμανοί (σ.σ στη διοίκηση του σταθμού), έφτασε ο Αύγουστος και δεν μας έλεγαν ποια από τις δύο εκπομπές θα κοβόταν, η δική μας ή το «Κους-Κους». Και έρχεται μετά ο ΑΝΤ1 και μας έκανε την πρόταση με τον Χρήστο (σ.σ Φερεντίνο) να κάνουμε το πρωινό και έτσι πήγαμε εκεί», περιέγραψε η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και Πάλι».

 

«Εγώ πήγα στον Alpha και τους είπα: μου έχει έρθει αυτή η πρόταση, εγώ εδώ θέλω να μείνω, έχω συμβόλαιο να υπογράψω; Αν έχω, θα μείνω. Αν δεν έχω, θα φύγω, γιατί δεν με παίρνει να μείνω χωρίς δουλειά. Έτσι έφυγα από τον Alpha. Έτσι είναι η δουλειά, πρέπει να είσαι επαγγελματίας», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Περισσότερα Εδω