Σε λίγες ώρες το 2022 θα αποτελέσει παρελθόν και θα εισέλθουμε και επίσημα στο 2023. Για πολλούς Λαρισαίους το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς σε ένα από τα εστιατόρια της πόλης αποτελεί… παράδοση, καθώς τα τραπέζια είναι σχεδόν όλα κλεισμένα, δείγμα του πόσο είχε λείψει στον κόσμο τα τελευταία δύο χρόνια η αλλαγή του έτους σε όμορφα μέρη.

Όμως, τα εστιατόρια για να μπορέσουν να ανταμείψουν και να ικανοποιήσουν στο έπακρο τους πελάτες τους, έχουν ετοιμάσει ειδικά μενού για το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, έχοντας και live μουσική να συνοδεύει το όμορφο βράδυ της αλλαγής του χρόνου.

Το onlarissa.gr έψαξε και σας παρουσιάζει το τι έχουν ετοιμάσει μερικά από τα εστιατόρια της Λάρισας για τους… τυχερούς που είχαν προνοήσει να κλείσουν από νωρίς τραπέζι για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Πάμε να τα δούμε:

Φρούριο

Ένα εορταστικό μενού που θα περιλαμβάνει και ειδικά πιάτα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς έχει ετοιμάσει το Φρούριο. Τα πιάτα αυτά είναι:

-Σούπα Κολοκύθας με πικραμύγδαλο και amarretto, -Παραδοσιακή γαλοπούλα με γέμιση μύρτιλλα, -Αγριογούρουνο Ολύμπου με τσίπουρο και μανιτάρια, -Μοσχαράκι με κρέμα παρμεζάνας και χυλοπίτες, -Ριζότο με κάστανα και κυδώνια.

Φυσικά, το μαγαζί θα πλαισιώνουν με τις μουσικές τους πινελιές οι Aladala Band!

Βερσαλίες

Οι «Βερσαλίες» είναι η εορταστική σταθερά στη Λάρισα, εδώ και πολλές δεκαετίες. Δεν υπάρχει Λαρισαίος που να μην έκανε τουλάχιστον μια φορά ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στον υπέροχο χώρο του ιστορικού κοσμικού κέντρου της Λάρισας, από την πίστα του οποίου κατά καιρούς πέρασαν μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως η Βίκυ Μοσχολιού, η Λίτσα Διαμάντη, ο Άγγελος Διονυσίου και πολλοί ακόμη.

Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος οι «Βερσαλίες» υπόσχονται ένα Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με χαμόγελο, κέφι, εορταστική ατμόσφαιρα και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

1ο πιάτο

Ποικιλία Ορεκτικών Ζεστών

Λαχανοντολμάς
Kiss Loren
Κρέπα Φλωρεντίν

Σαλάτα Πράσινη

Με ρόκα, Μαρούλι, Σύκο, Καρύδια, Ανθότυρο

Ενδιάμεσο

Γαλοπούλα Ρολό με πατάτες

2ο πιάτο 

Χοιρινό με δαμάσκηνα
Κοτόπουλο Σχάρας
Ψαρονέφρι γεμιστό

Φρούτα / Γλυκίσματα

Κρασί / Μπύρες / Αναψυκτικά: ελεύθερη κατανάλωση

Fat Lady

To “FAT LADY gastronomy club” στη διασταύρωση των οδών Κούμα και Μαρίνου Αντύπα στον 5ο όροφο, αποτελεί το νέο ανανεωμένο project σύγχρονης διασκέδασης στη Λάρισα, και ετοιμάζει ένα ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς που θα μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Τη βραδιά θα πλαισιώσει μουσικά ο Δημήτρης Τικτόπουλος και η μπάντα του, ενώ μετά την αλλαγή του χρόνου θα ακολουθήσει roof party με DJ, στο οποίο είστε όλοι καλεσμένοι!

Nonna Rossa

Το Nonna Rossa, το εστιατόριο συνώνυμο της καλής μαγείρισσας και προσωποποίηση της κλασσικής ιταλικής κουζίνας στην οδό Σκυλοσόφου, έχει ετοιμάσει ένα εορταστικό μενού για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, που φαντάζει αδύνατο να αφήσει κάποιον ανικανοποίητο.

Την όμορφη βραδιά της αλλαγής του νέου χρόνου θα συνοδεύει και live μουσική.

Βόσπορος

Το εστιατόριο ΒΟΣΠΟΡΟΣ FOOD & WINE στην οδό Απόλλωνος έχει ετοιμάσει ένα εορταστικό μενού από τον executive consultant chef Γιάννη Στανίτσα, θέλοντας να χαρίσει όμορφες γευστικές πινελιές στους πελάτες του παρέα με την αλλαγή του χρόνου.

 

Στην μουσική πλαισίωση της βραδιάς θα είναι ο Χρήστος Παπαχρήστος και η Βάσω Μακροδήμου.

WE URBAN GASTRONOMY

Το εστιατόριο “We Urban Gastronomy” επί της οδού Πανός είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πελάτες του για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και να τους συνεπάρει σ’ ένα ταξίδι γεύσεων, παρέα με την αλλαγή του έτους.

Ρεπορτάζ: Θοδωρής Τσέτσιλας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω