Άτυχος στάθηκε ο Κάρλος Ζέκα, καθώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο δυνατό σενάριο, αφού ο μέσος της Εθνικής ομάδας και της Κοπεγχάγης, υπέστη ρήξη χιαστού και αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Ο άλλοτε αρχηγός του Παναθηναϊκού, ενημέρωσε επίσημα πλέον για τη ζημιά που υπέστη μετά τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Βίμποργκ χθες (03/10), ο οποίος έληξε ισόπαλος με 1-1.

Ο Ζέκα αποχώρησε στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης με φορείο από το γήπεδο και σήμερα έγινε γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού του.

Υπενθυμίζουμε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει μπροστά της κρίσιμα παιχνίδια κόντρα σε Γεωργία και Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2022.

Η ανάρτηση του Κάρλος Ζέκα:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματά σας και το ενδιαφέρον, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο και θα χάσω το υπόλοιπο της σεζόν.

Θα είμαι ξανά πίσω πιο δυνατός και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να στηρίζουμε την Κοπεγχάγη, μαζί είμαστε πιο δυνατοί, θα σας ξαναδώ σύντομα».

Eπιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω