Η Λάρισα δεν κατάφερε τελικά να εκλέξει υποψήφιο στην ευρωβουλή μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, με τον Φίλιππο Σαχινίδη να είναι τελικά εκείνος που έφθασε πιο κοντά στην… πηγή, χωρίς όμως να καταφέρει να πιει νερό.

Συγκεκριμένα, ο Ελασσονίτης πρώην υπουργός Οικονομικών τερματίζει τέταρτος στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο εκλέγει τρεις. Στην ίδια λίστα, στην 31η θέση βρίσκεται ο καρδιοχειρουργός Νίκος Τσιλιμίγκας.

Δεν επανεκλέγεται και η Λαρισαία δημοσιογράφος και απερχόμενη ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Μαρία Σπυράκη που τερμάτισε 11η, ενώ ο Ελασσονίτης επίτιμος αρχηγός ΓΕΑ Γιώργος Μπλιούμης βρίσκεται στην 23η θέση.

Στην Ελληνική Λύση, χαμηλά στη λίστα των αποτελεσμάτων βρίσκεται ο καθηγητής Αλέξανδρος Παπαχατζής, ενώ στο ΚΚΕ η Μαρία Γαβαλά και ο Ρίζος Μαρούδας, βρίσκονται εντός της πρώτης δεκάδας.

Πολύ καλά τα πήγε στην Πλεύση Ελευθερίας ο αγροτοσυνδικαλιστής από τα Φάρσαλα Σωκράτης Αλειφτήρας που τερμάτισε τρίτος στο ψηφοδέλτιο.

Δεν κατάφερε να επανεκλεγεί με το νέο του κόμμα, τους Πράσινους, ο Λαρισαίος ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης ο οποίος όμως τερμάτισε δεύτερος, ενώ στο ίδιο ψηφοδέλτιο, στη δεκάδα βρέθηκε και ο Αγιώτης Γρηγόρης Καλαγιάς.

Στη Νέα Αριστερά, η Ζωή Ακριβούλη τερμάτισε επίσης δέκατη.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω