Σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν την εβδομάδα που πέρασε αλλά και το τραγικό γεγονός του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ στην πισίνα του σπιτιού του, ο Νίκος Μάνεσης τοποθετήθηκε για την κατακραυγή απέναντι σε δημοσιεύματα για την κατοικία του 31χρονου ποδοσφαιριστή.

«Βγήκε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας και μίλησε για δημοσιογράφους, όχι όλους, αλλά όλους μας παίρνει η μπάλα, οι οποίοι δεν θέλω να επαναλάβω τι έκαναν, είναι γεμάτα τα social media, έκαναν αυτό, το οποίο έκαναν. Υπήρχε στεναχώρια, δεν βγήκε οργή για αυτό. Βγήκε πίκρα και στεναχώρια για το σινάφι μας» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης μέσα από την πρωινή εκπομπή του στον Alpha.

«Χάθηκε για όποιον λόγο χάθηκε και δεν είναι είδηση αν στην τουαλέτα π.χ. είχε χρυσό ρουμπινέ ή όχι. Εγώ θέλω να πω επειδή έχουν επαναληφθεί αυτά τα γεγονότα και έχουν πέσει και στα μαλακά στο παρελθόν πόσο πιο χαμηλά; Πόσο πια απέχει ο πάτος; Αν πω τι πρέπει να γίνει, θα παίζω για καμιά εβδομάδα στις εκπομπές και δεν το επιθυμώ. Δεν είναι λάθος, τα λάθη συγχωρούνται. Όλοι μας κάνουμε λάθη. Οι συγγνώμες ξεκίνησαν όταν υπήρξε κατακραυγή. Ήταν συνειδητό για λόγους τηλεθέασης. Κάποιος πρέπει να το τελειώσει αυτό. Πόσο πιο χαμηλά;» ξέσπασε ο Νίκος Μάνεσης.

 

Περισσότερα Εδω