Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 με αφορμή την παράσταση  «Ηρακλής Μαινόμενος» στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος το καλοκαίρι.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφερόμενος στην εικόνα του σχολίασε την απόφασή του να ξυρίσει τα μαλλιά του: «Την πρώτη φορά που κοιτάχτηκα στον καθρέφτη αισθάνθηκα πολύ άβολα. Από την άλλη, είπα τώρα που είναι καλοκαίρι και έχει ζέστη, βοηθάει. Εντάξει, μαλλιά είναι, έρχονται φεύγουνε. Θέλαμε να έχουμε μια αντίθεση στο οτιδήποτε έχει γίνει πριν και ήταν μια ιδέα την οποία συζητήσαμε με τον Δημήτρη Καραντζά, γνωρίζοντάς τον δηλαδή,  να φτιάξουμε μια άλλη οπτική», είπε για την αλλαγή στην εικόνα του.

«Βοήθησε και αυτό που λέει η ιστορία, ότι ένας άνθρωπος μπορεί να φτάσει στο 0 πολύ σύντομα και γρήγορα και πόσο τελικά ανάγκη έχουμε, είτε με την αξία της φιλίας, είτε της οικογένειας, με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Ο Ευριπίδης παρουσιάζει τον Θησέα ο οποίος σηκώνει από το πάτωμα αυτόν τον χαρακτήρα, να του που να ξαναπροσπαθήσω. Είναι μια ιστορία μετά τους μύθους», πρόσθεσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης καλεσμένος στο Στούντιο 4. 

Περισσότερα Εδω