Το The Bachelor ήταν ένα από τα τηλεοπτικά project της περασμένης σεζόν που μας απσχόλησαν όσο λίγα ενώ σε λίγους μήνες θα δούμε να επιστρέφει στις οθόνες μας με τον Αλέξη Παππά όπως όλα δείχνουν να είναι εκείνος που θα βρεθεί στη θέση του περιζήτητου εργένη.

Ένα από τα κορίτσια του πρώτου κύκλου που είχαν καταφέρει να ξεχωρίσουν κυρίως για τις “ατάκες- διαμάντια” που μας χάρισε, ήταν και η Εριέττα Παπαγιώτη. Η “βασιλική κόμπρα” όπως την αποκαλούσαν οι συμπαίκτριές της αλλά και η ίδια τον εαυτό της είχε καταφέρει να φτάσει στην τελική εξάδα και μπορεί να μην κέρδισε την αγάπη του Παναγιώτη Βασιλάκου, κέρδισε ωστόσο μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού.

Επτά μέρες μετά το τέλος του ριάλιτι αγάπης, η Εριεττα Παπαγιώτη βρίσκεται στη Σαντορίνη όπου εργάζεται σαν σερβιτότρα. Την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram ο Αλέξανδρος Κοψιάλης. Ο γνωστός youtuber επισκέφθηκε το μαγαζί όπου εργάζεται η 22χρονη Εριέττα προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλια της συντρόφου του Σοφία Φυρού και δημοσίευσε ένα κοινό στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο instagram.

Περισσότερα Εδω