Στη Λάρισα βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Χάρης Καστανίδης, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει σε στελέχη και φίλους του κόμματος σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ενόψει των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ για ανάδειξη νέου προέδρου στις 5 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Καστανίδης σημείωσε: «Με χαρά βρίσκομαι σήμερα σε περιοχές της Θεσσαλίας, στη Λάρισα και το απόγευμα και στην Καρδίτσα όπου  θα συναντήσω πολλούς φίλους και δημοκρατικούς πολίτες ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής.

Λαμβάνουμε μηνύματα αυξημένου ενδιαφέροντος από ολόκληρη την Ελλάδα. Με την ευκαιρία από τη Λάρισα προς όλους τους Έλληνες απευθύνω θερμή πρόσκληση να είναι μεγάλη η συμμετοχή τους στις εκλογές και της 5ης και της 12ης Δεκεμβρίου. Κάτι που θα δείξει το ανανεωμένο ενδιαφέρον για την παράταξη αλλά και θα προστατεύσει το αποτέλεσμα μετατρέποντάς το σε αποτέλεσμα της κοινωνίας και όχι ενός ιδιόμορφου μηχανισμού.

Δεν έχει σημασία ποιοι είναι υποψήφιοι αλλά τι λέει ο καθένας. Προσπαθούμε όλοι είναι να βοηθήσουμε την παράταξη να ανοίξει τις φτερούγες της».

Θέλω να τονίσω όμως ότι το μείζον πρόβλημα αυτές τις ώρες είναι η επιδημιολογική κρίση. Απευθύνω σύσταση στην κυβέρνηση που πέφτει σε πολλές αντιφάσεις στην πολιτική της. Η πρώτη μου παρατήρηση είναι ότι δεν είναι δυνατόν ο σκληρός πυρήνας του κράτους με κοινωνικές ομάδες όπως τα σώματα ασφαλείας, οι ένοπλες δυνάμεις και η εκκλησία να έχουν χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού από άλλες κατηγορίες των Ελλήνων. Άρα πρέπει να υπάρξει ειδική πρόνοια από το κράτος γιατί είναι αντιφατικό άλλους να τους στέλνεις μέχρι και σε αναστολή και για άλλους να μην έχεις κανένα μέτρο.

Το δεύτερο που θέλω να επισημάνω είναι πως πρέπει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να διδαχτεί από το παράδειγμα της Πορτογαλίας. Να αφήσουν επιμέρους υπουργοί και επιδημιολόγοι μία ακατάσχετη πολυλογία που πολλές φορές δημιουργεί σύγχυση και να θέσουν σε ένα άτομο την εκστρατεία εμβολιασμού και επικοινωνίας.

Δείτε βίντεο:

Αθανασία Παύλου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω