Νέος «πονοκέφαλος» προέκυψε στον ΠΑΟΚ λίγο πριν την επανέναρξη των υποχρέωσεών του σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς να μένει κατά πάσα πιθανότατα εκτός δράσης λόγω ενοχλήσεων που έχει στη γάμπα.

Ο έμπειρος φόργουορντ υπέστη θλάση στο αριστερό γαστροκνήμιο και άρχισε πρόγραμμα θεραπείας άμεσα. Η κατάστασή του αναμένεται να επανεκτιμηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Όπως όλα δείχνουν ο «Βλάντο» θα απουσιάσει από το επόμενο ματς του «Δικέφαλου του Βορρά» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στην Basket League κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας και παλεύει για την επερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας του στο Basketball Champions League, κόντρα στη Γαλατάσαραϊ (08/12).

Από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας, απών ήταν και ο Νίκος Καμαριανός λόγω ίωσης , όπως και ο τραυματίας, Μάλκομ Γκρίφιν, του οποίου βέβαια η κατάσταση βελτιώνεται εν όψει της δύσκολης συνέχειας που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ.

Ο Τζος Κάρτερ, ακόμη, υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση οσφυϊκής διστεκτομής και αναμένεται να πάρει τις επόμενες ημέρες εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Νοσοκομείο.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Περισσότερα Εδω