Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δράση του 42χρονου Βολιώτη επαγγελματία, που φέρεται να έχει αποπλανήσει μία 15χρονη κοπέλα, πριν ακόμα εκείνη συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας της.  την προηγούμενη εβδομάδα και η είδηση έκανε τον γύρο της Ελλάδας.

ViberViber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σήμερα, η δημοσιογραφική έρευνα αποκαλύπτει και άλλα στοιχεία για τη δράση του πασίγνωστου επαγγελματία. Σύμφωνα με πληροφορίες που επεξεργάζεται η Αστυνομία, ο 42χρονος έχει και στο παρελθόν αποπλανήσει ανήλικη κοπέλα, στην οποία επίσης χάριζε ακριβά δώρα, ρούχα, παπούτσια και όχι μόνο.

Η νέα ιστορία, που απασχολεί τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές ξεκίνησε να ξετυλίγεται πριν από έξι μήνες, όταν ο 42χρονος γνώρισε την ανήλικη κοπέλα, τη φλέρταρε και της έπαιρνε τα πρώτα δώρα. Οι δυο τους, κρυφά από τη μητέρα της ανήλικης έχουν ανταλλάξει και βέρες μεγάλης χρηματικής αξίας, ώστε να θεωρούνται αρραβωνιασμένοι. Στις οχλήσεις της μητέρας της 15χρονης, ο 42χρονος σάτυρος απαντούσε με πλήρη απάθεια, σαν να μην τον ενδιαφέρει η άποψή της, αφού φέρεται να έχει τη συναίνεση του ανήλικου κοριτσιού.

Η μικρή αποπειράθηκε να θέσει τέλος στη ζωή της, και κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών, όταν πληροφορήθηκε ότι η μητέρα της κατέθεσε μήνυση εναντίον του “συντρόφου” της!

Ακόμα και σήμερα, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, ο 42χρονος ενοχλεί την ανήλικη και συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, δηλώνοντας ερωτευμένος μαζί της, ενώ το κορίτσι έχει αποξενωθεί από την οικογένειά του.

FacebookFacebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google NewsGoogle News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω