Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 32χρονος πρώην σύζυγος και δολοφόνος της 28χρονης Κωνσταντίνας και του 30χρονου αδελφού της Γιώργου, το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ έγινε δεκτό το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Ο δράστης μπήκε υπό αστυνομικό κλοιό στην κλούβα της Αστυνομίας από την οδό Ιωλκού στις 16.10 και αντιμετώπισε τη μήνη του οργισμένου πλήθους που φώναζε ότι «δεν θα γλιτώσεις φονιά, δολοφόνε» και του ζητούσαν να αυτοκτονήσει.

Η ένταση ήταν μεγάλη, οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να πλησιάσουν τον δράστη του διπλού φονικού και όταν δεν τα κατάφεραν άρχισαν να «κυνηγούν» την κλούβα χτυπώντας τα τζάμια και τις λαμαρίνες, μέχρι και την οδό Ερμού.
Στη διαδρομή, η μνηστή του αδικοχαμένου Γιώργου έπεσε στο δρόμο από την ένταση και τα κλάματα.Παρουσία εκατοντάδων φίλων των παιδιών και κατοίκων της Μακρινίτσας και όχι μόνο, που βρέθηκαν στα Δικαστήρια από το πρωί, και ξέσπασαν όταν η κλούβα με τον δολοφόνο απομακρυνόταν από τα Δικαστήρια.
Αστυνομικοί με ασπίδες και κράνη απώθησαν τους συγκεντρωμένους και άλλοι αστυνομικοί τον συνόδεψαν στην κλούβα της Αστυνομίας που ήταν σταθμευμένη έξω από την κεντρική είσοδο των Δικαστηρίων στην οδό Ιωλκού.Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν κατάρες κατά του δράστη της διπλής δολοφονίας πλησίασαν την κλούβα και τη χτυπούσαν στα τζάμια από την εξωτερική πλευρά, ενώ αποδοκίμασαν τους αστυνομικούς που κατάφεραν να τους κρατήσουν μακριά από τον κατηγορούμενο.

Περισσότερα Εδω