Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Και επίσημα έτοιμο να δεχτεί τους πρώτους του πελάτες για τη νέα τουριστική σεζόν είναι το ξενοδοχείο Elivi στις Κουκουναριές της Σκιάθου.

ViberViber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Το Ξενοδοχειο Elivi στις Κουκουναριές άνοιξε τις πύλες του για την νέα θερινή σεζόν με τον επίσημο αγιασμό που τέλεσε το πρωί της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις του.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για τη συνέχεια της ιστορικής μονάδας του νησιού «Ξενία Σκιάθος» του Άρη Κωνσταντινίδη, που από το 1963 αποτελεί το τοπόσημο της αγαπημένης τουριστικά περιοχής των Κουκουναριών. Ωστόσο, παρέμενε ανενεργό και αναξιοποίητο έχοντας χαρακτηριστεί διατηρητέο, βάσει της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και του ιστορικού του ενδιαφέροντος.

Το Εlivi έχει αναπλάσει το παλαιό Ξενία Σκιάθου σε 5άστερο Ξενοδοχείο και μαζί με την δημιουργία Resort ακουμπά στις τρεις πιο όμορφες ακρογιαλιές της Σκιαθου, την Banana, τις Κουκουναριές και τα Αμπελακια. Πρόκειται για μια επιχειρηματική πρωτοβουλία της οποίας η επένδυση ξεπέρασε τα 50 εκατ. ευρώ. Με τη δυναμικότητα πλέον να φτάνει τα 161 κλειδιά.

Το Elivi προσφέρει υψηλή παροχή υπηρεσιών στον ύπνο και τη διαμονή αλλά και στα πολλά εστιατόρια που διαθέτει.

Δείτε φωτογραφίες από τον αγιασμό
EliviElivi

EliviElivi

EliviElivi

FacebookFacebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google NewsGoogle News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω